Ölüm vasiyeti nasıl yazılabilir?

Bunlar için daha erken dostum bu kadar kafana takma bu konuları. Hem hayatını hem psikolojini olumsuz etkiler.
Olumsuz etkileyecek bir şey yok.

Hocam daha yolun başındasınız nelerle uğraşıyorsunuz yaşayın hayatınızı belki 200 yaşını görecek ilk insan olacaksınız düşünmeyin şu an bunları kader bilinmez.
Hocam vasiyet yazdım diye hemen ölmeyeceğim, ben sadece reşit olduğumda vasiyetimi hemen yazıp bir kutuya koymayı düşünüyorum.

Hocam reşit olduğunuzda e-devlet üzerinden bütün organlarınızı bağışlayabilirsiniz. Vasiyetin hukuki boyutunu bilmiyorum açıkçası.

Mezarlığa gömülmek istemiyorum. Öldükten sonra, uygun organlarımın ihtiyacı olan hastalara bağışlanmasını ve bedenimin kalan kısımlarının yakılıp külleri bir yerden dökülmesini istiyorum.

Hocam kesin değil ama öldükten sonra organlarının bağışlanmasını isteyen hastalar için çok uğraşılmıyor diye duydum sırf organlar için ölmenizi bile istiyorlar.

Ben olsam bu ülke sınırları içinde organlarımı bağışlamazdım. :) Ayrıca vasiyet dediğin şeyi ilerde bir ailen olur ise oğluna kızına yaptırabilirsin birisi gelip senin için yapmaz bunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı