- Makaleler
- 2
Katılıyorum.Fake GPU arkadaşlar. 1050Ti'da VGA çıkışı bulunmaz.
Göz var nizam var. GTX1050ti'da VGA çıkışı mi olur? [emoji3]
Katılıyorum.Fake GPU arkadaşlar. 1050Ti'da VGA çıkışı bulunmaz.
Göz var nizam var. GTX1050ti'da VGA çıkışı mi olur? [emoji3]
Merhaba arkadaşlar şu ürün gerçek mi?
Daha önce OEM RX 460 çıkmıştı bir aralar acaba bu da mı öyle daha ucuz ama aynı fikirleriniz?![]()
Güç Kaynağı Modelleri ve Fiyatları - n11.com
Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Güç Kaynağı modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ya da birinin almasını mı beklemeliyiz canlı Benchmark testlerinden geçirmesini?
Kutu içeriğinin maliyeti en fazla ne kadar eder? Yarı fiyatına satılmasını bu şekilde açıklamak hiç mantıklı değil. Eski Grafik işlemci birimlerini göze güzel gelen bir soğutma bloğu ile süsledikten sonra GTX 1050 Ti adı altında satıyorlar.
Tamam bu kadar insan bilmiyor sen biliyorsun. Fake demişler onun yapmak için uğraşmaları fake olduğunu değiştirmiyor. Gelip burda insanları yanlış yönlendirme.Biri demiş ki sahnesini üretmişler Bim gibi vs .... onun sahtesi üretmek için bile yüksek teknoloji lazım. Anında sahte deyip ekran kartına bok atanlara sormak lazım hangi veri hangi test hangi kriter ile bu karara vardınız.kıçıkırık bir bilgisayar kullanıp kendini bilgisayar dahisi uzmanı bilirkişi sanmak en hafifinden cehalettir.hanginiz bu ürünü eline alıp adam gibi bir sistemde test etti? Bunlar hep kahvehane geyikleri. Ucuz üretim için bir çok şeyden kısarlar.ambalaj kağıdının boyasına kadar.iki üretici vardır biri chipset üretir diğeri kalan bileşenleri .nvidia chipset üretir MSI , Asus vs diğer bileşenleri.Amd chipset üretir MSI, Asus diğer bileşenleri.Asus msi bunlar chipset tasarlamaz.merdivenaltı ekran kartı üretemezsiniz.Çünki chipsetleri satın almak zorundasınız. Nereden ?neyse geuiğin tasmasını kısa tutalım ve bol bol okuyup araştıralım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.