OEM Key etkinleştirilmiyor

batu07ty

Centipat
İnternetten bir Pro Key aldım ama benim sürümüm Home bir sıkıntı çıkmaz diye biliyordum ama anahtarı bir türlü etkinleştiremedim şimdi benim tekrar internetten Home Key'i mi almam lazım yoksa para harcamadan etkinleştirmenin bir yolu var mı bu Windows 10 Home sürümünü? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro Key aldıysanız Windows 10 Home'dan Pro'ya geçmeniz gerekir onu da Windows Store'dan Windows 10 Pro al diyeceksiniz satın alın altında ürün anahtarım var yazıyor oraya gireceksiniz.
Bu adımları takip edin.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-06-10 123854.png
    Ek Açıklama 2020-06-10 123854.png
    24,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Ek Açıklama 2020-06-10 123918.png
    Ek Açıklama 2020-06-10 123918.png
    15,7 KB · Görüntüleme: 33
Pro Key aldıysanız Windows 10 Home'dan Pro'ya geçmeniz gerekir onu da Windows Store'dan Windows 10 Pro al diyeceksiniz satın alın altında ürün anahtarım var yazıyor oraya gireceksiniz.
Bu adımları takip edin.

Dediğinizi yaptım ama gene ürün anahtarını değiştir bölümüne geldim işe yaramadı ne yazık ki.

aldığınız yerden yeni key isteyin çalışmadığını belirterek. normalde ürün anahtarı değiştirdiğinzde windows üst sürüme anında geçiyor.

Aldığınız yerden yeni Key isteyin çalışmadığını belirterek. Normalde ürün anahtarı değiştirdiğinzde Windows üst sürüme anında geçiyor.

Bende öyle biliyordum ama not da düşmüşler eğer Pro Key aldıysanız ve sizde Home sürümü varsa bu anahtarı kullanmak için sürümü yükseltmeniz lazım diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı