Uygun fiyatlı olan ve hiçbir zaman sıkıntı çıkarmayacak ve güvenilir olan güvenilir Key alma sitesi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör: 

Saçma siteler para verme bro. Buyur burdan işini hallet;Uygun fiyatlı olan ve hiçbir zaman sıkıntı çıkarmayacak ve güvenilir olan güvenilir Key alma sitesi var mı?

forum.donanimarsivi.com
				Çözüm olarak görürsen ve seçersen beni mutlu edersin.Saçma siteler para verme bro. Buyur burdan işini hallet;
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-150 TL'ye satılan lisans anahtarlarının yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten...forum.donanimarsivi.com
Bu sitede ücretsiz orijinal keyler var. Satıcılarda buradan kopyalayıp satıyorlar. Çözümü bendeUygun fiyatlı olan ve hiçbir zaman sıkıntı çıkarmayacak ve güvenilir olan güvenilir Key alma sitesi var mı?

Bu sitede ücretsiz orijinal keyler var. Satıcılarda buradan kopyalayıp satıyorlar. Çözümü bende
![]()
Hocam site sıkıntılı olabilir ondandır.Hamza Ensar Sağlam: Neden kızgın surat ifadesi kullandınız? Önerdiğim siteden bende key aldım.
Hocam bizzat kullanmadığım şeyi önermem herhalde. Ben de bilinen ve çok satan Türk sitesinden 30 TL verip key aldım, sonra aldığım keyi google da aratınca karşıma bu site çıktı.Hocam site sıkıntılı olabilir ondandır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.