Burakk.1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 Windows 10 Home için Retail olarak aldığım key OEM çıktı. Yeniden Retail key gönderdiler. Ben Retail keyi Microsoft hesabıma yazıldığı için başka bilgisayara geçersem diye almıştım. Şimdi Retail key girersem ne olur?
Windows 10 Home için Retail olarak aldığım key OEM çıktı. Yeniden Retail key gönderdiler. Ben Retail keyi Microsoft hesabıma yazıldığı için başka bilgisayara geçersem diye almıştım. Şimdi Retail key girersem ne olur?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.990 Makaleler 18 Çözümler 463 Yer Valisiz Vilayet! 15 Kasım 2021 #2 OEM keyi girmediyseniz Retail ile etkinleşecektir, bu kadar. Artı 0 Eksi
KS KS Burakk.1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #3 KojiroHyuga04 dedi: OEM keyi girmediyseniz Retail ile etkinleşecektir, bu kadar. Genişletmek için tıkla... OEM keyi girdim yoksa anlayamazdım zaten. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: OEM keyi girmediyseniz Retail ile etkinleşecektir, bu kadar. Genişletmek için tıkla... OEM keyi girdim yoksa anlayamazdım zaten.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.990 Makaleler 18 Çözümler 463 Yer Valisiz Vilayet! 15 Kasım 2021 #4 ShowKeyPlus ile girdiğiniz anahtarı kontrol eder misiniz rica etsem? Lisans anahtarınızı göstermeyecek şekilde fotoğraf atarsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
ShowKeyPlus ile girdiğiniz anahtarı kontrol eder misiniz rica etsem? Lisans anahtarınızı göstermeyecek şekilde fotoğraf atarsanız sevinirim.
KS KS Burakk.1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #5 KojiroHyuga04 dedi: ShowKeyPlus ile girdiğiniz anahtarı kontrol eder misiniz rica etsem? Lisans anahtarınızı göstermeyecek şekilde fotoğraf atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Cmd ile baktığımda oem gösteriyor Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 28 KB · Görüntüleme: 59 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: ShowKeyPlus ile girdiğiniz anahtarı kontrol eder misiniz rica etsem? Lisans anahtarınızı göstermeyecek şekilde fotoğraf atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Cmd ile baktığımda oem gösteriyor
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.990 Makaleler 18 Çözümler 463 Yer Valisiz Vilayet! 15 Kasım 2021 #6 Anahtar etkinleştirme yapmış anlaşılan. Artı 0 Eksi
KS KS Burakk.1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #7 KojiroHyuga04 dedi: Anahtar etkinleştirme yapmış anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediniz ? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Anahtar etkinleştirme yapmış anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediniz ?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.990 Makaleler 18 Çözümler 463 Yer Valisiz Vilayet! 15 Kasım 2021 #8 Yani OEM anahtar etkinleştirme işlemini yapmış. Artı 0 Eksi