nomore2k Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 523 20 Ocak 2025 #1 Bilgisayarım laptop ve Vatan Bilgisayar üzerinden aldım. Windows OEM key olarak gelmiş. Temiz kurulum yapacağım fakat lisans silinir mi?
Bilgisayarım laptop ve Vatan Bilgisayar üzerinden aldım. Windows OEM key olarak gelmiş. Temiz kurulum yapacağım fakat lisans silinir mi?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.396 Makaleler 1 Çözümler 11 20 Ocak 2025 #2 Gitmez OEM keyler anakarta gömülü olur. Artı 0 Eksi Çözüm
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 888 Çözümler 12 Yer İstanbul 20 Ocak 2025 #3 nomore2k dedi: Bilgisayarım laptop ve Vatan Bilgisayar üzerinden aldım. Windows OEM key olarak gelmiş. Temiz kurulum yapacağım fakat lisans silinir mi? Genişletmek için tıkla... OEM keyler anakarta kaydediyor kendini. Anakart değişmediğiniz sürece etkinleşir. Artı 0 Eksi
nomore2k dedi: Bilgisayarım laptop ve Vatan Bilgisayar üzerinden aldım. Windows OEM key olarak gelmiş. Temiz kurulum yapacağım fakat lisans silinir mi? Genişletmek için tıkla... OEM keyler anakarta kaydediyor kendini. Anakart değişmediğiniz sürece etkinleşir.
KS KS nomore2k Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 523 20 Ocak 2025 #4 Wardom dedi: OEM keyler anakarta kaydediyor kendini. Anakart değişmediğiniz sürece etkinleşir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. mardzic dedi: Gitmez OEM keyler anakarta gömülü olur. Genişletmek için tıkla... Sağolun Artı 0 Eksi
Wardom dedi: OEM keyler anakarta kaydediyor kendini. Anakart değişmediğiniz sürece etkinleşir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. mardzic dedi: Gitmez OEM keyler anakarta gömülü olur. Genişletmek için tıkla... Sağolun
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.937 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #5 Marka sistemlerde işletim sistemi varsa OEM keydir. İnternetten oem/retail olsa da gitmez, "donanım degiştirmediginiz surece". Degişiklik yaparsanız 1 kere Microsoft arayarak manuel etkinleştirme yaparsınız vs. Artı 0 Eksi
Marka sistemlerde işletim sistemi varsa OEM keydir. İnternetten oem/retail olsa da gitmez, "donanım degiştirmediginiz surece". Degişiklik yaparsanız 1 kere Microsoft arayarak manuel etkinleştirme yaparsınız vs.