Cheap Windows 10 Keys: Do They Work?. Bu makaleyi okursan Microsoft'un OEM key isteyen firmalara (küçük çaplı bile olsa) key sattığını anlarsın. Küçük bir firma peşin vererek o kadar kod aldıktan sonra kullanamadan para ihtiyacından satacak olunca tabii kide normal Windows fiyatını satamayacak. Gerisini sen bağdaştır.
Tartışmaya gerek yok kaç defa konuşuldu konu kalabalığı oluyor sadece. Korsan olup olmaması beni alakadar etmez. Ben ortaya bir para koyuyorum karşılığını alıyorum. Satan düşünsün.
@Berat Efe Sanır
Terbiyesizin tekisin, insanların görüşlerine saygı duymuyorsun. Umarım uzun bir süre yasaklanırsın ve seni burada görmeyiz. Saygısızlığın da bu kadarı. İnsanlar sana doğruyu anlatmaya çalıştıkça çomarlar gibi itiyorsun, hakaret ediyorsun. Güle güle.
Biz onu mu konuşuyoruz biraderim korsan ve OEM konuşuyoruz kmsicio korsandır OEM değildir. Kafamı duvardan duvara vuracağım şimdi cahille tartışmak ne zor ya.
Bu sadece bir bahane. Gerek yarı zamanlı bir işe çalışabilirsin gerekirse de Spotify ücretsiz sürüm kullanırsın. Hatta gerekirse de kullanmazsın. Aşırı gerekli bir şey değil zaten.