OEM Kilit açılamıyor

IshakUs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Nokia 5.1 Plus kullanılıyorum ve root atabilmem için OEM kilidini açmam gerekiyor ama OEM kilidi ne yaptıysam bir sürü şey denedim, hep böyle duruyor. Nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210326-063259.png
    169,1 KB · Görüntüleme: 171
Son düzenleyen: Moderatör:
İlginç bir durum, daha önce böyle bir telefona canlı denk gelmedim. Sorunun, OEM'in de Google hesabıyla ilişkili olduğunu düşünürsek, Google ile ilgisi olabilir diye düşünüyorum. Ne demek istiyorum derseniz, cihazda birden fazla Gmail hesabı olabilir, şifresini daha yeni bir zamanda değiştirmiş olabilir ya da hesap bilgilerinde gerekli bir bilgiyi girmemiş olabilirsiniz. Bunları bir kontrol edin veya hesabı kaldırıp sıfırdan bir Google hesabı oluşturun telefonda ve yeniden başlatıp tekrar bu ekrana gelin. Hâlâ aynı ise bilmiyorum maalesef; yazılımsal bir sorun ama neyden dolayı, bulmak güç.

2 adet aslında google hesabım var onun dışında yok ve dediginizi denedim olmadı güvenlik duvarı telefonun çok güçlü bir sürü forumlara baktım yabancı forumlara daha hiçbiri başaramamış ve yeterli kaynak hiç yok onun dışında yazılımsal bir hata değil gibi geliştirici tarafından yapılmış birşey bir de ilk yaptıgımda oem kilidi aç şeyi hiç gözükmüyordu ben de sonra geliştiriciyi açıp kapattıgımda reset atıp tekrar açtıgımda bu oem şeyi geldi ama böyle gözüküyor yine de teşekkürler

Yazılımsal bir hata olmasa da durum yazılımsal onu demek istedim. Bazı telefonlarda -hele ki bir de piyasada pek de yoksalar (ben de bundan muzdaribim)- bu işler çıkmaz sokak gibi oluyor. Tersine mühendislikte şan yapmış biri çıkıp sizin telefonu eline almadığı sürece uğraşmanız zor gibi duruyor eğer dediğiniz gibiyse.

Aynen hocam ben telefonu zaten İngiltere'den aldım ve galiba uğraşmam boşa gibi duruyor /:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…