Teşekkür ederim E5450 ve RX 460 alacağım.Aynı işlemci ve RX460'ı 250W psu ile kullanan arkadaşım var. Çalışacaktır.
Teşekkür ederim E5450 ve RX 460 alacağım.Aynı işlemci ve RX460'ı 250W psu ile kullanan arkadaşım var. Çalışacaktır.
AOpen PSU. Özellikler fotoğrafta var.
Tamam. İşlemci seçimim uygun mudur sence ?PSU'nun yetmesi lazım.
Ayrıca Çin'den 3 ayda gelmiyor. Maximum 2 ay. Eğer kaliteli bir mağazadan satın alırsanız 1 haftada bile geliyor. Aldığınız mağzaya göre değişiklik gösterir.
Hocam ben rx 460 aldım, i3 4160 ile kullanıyorum. Bugün crysis 2 gibi oyunlarla deneyeceğim. Nvidia tarafına geçmeden bekle biraz sizede bilgi veririm.
Çinden söylediğim soğutucu ve ram 2 haftada işlemci ve ekran kartı 17 günde elime geldi. Air mail ile gönderi yapan satıcılar hızlı gönderiyor standart gönderiler 2 ayı bulabiliyorAOpen PSU. Özellikler fotoğrafta var.
Arkadaşlar fikrimi değiştirdim. İşlemciyi Quad Core Q9550 alacağım. 3 ay boyunca Çin'den Xeon'u beklemek istemiyorum. GT 1030 ve GTX 750ti olabilir. RX460'ı bilmiyorum. Takabilir miyim ?
VGA to HDMI alacağım. HDMI girişi yok. 1366x768 çözünürlük ve 4 GB RAM var. Tahmini ne kadar güç tüketir ?Q9550 çok güç tüketen bir işlemci. Bana kalsa E5450 veya E5430 alırım. Q9550 de olur elbette. RAM'iniz ne kadar ve monitör çözünürlüğünüz nedir? Ek olarak monitörünüzde HDMI girişi var mı?
Önemli olan sorular bunlar.
Air mail nedir ?Çinden söylediğim soğutucu ve ram 2 haftada işlemci ve ekran kartı 17 günde elime geldi. Air mail ile gönderi yapan satıcılar hızlı gönderiyor standart gönderiler 2 ayı bulabiliyor
VGA to HDMI alacağım. HDMI girişi yok. 1366x768 çözünürlük ve 4 GB RAM var. Tahmini ne kadar güç tüketir ?
Air mail nedir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.