Ben 350W PSU ile GTX 1050 TI O.C modeli kullanıyorum. Önemli olan PSU'nun modeli. Eğer PSU'nun modelini yazarsan yetip yetmeyeceği hakkında bir şey yazabiliriz. Ya da 12V kanalından ne kadar güç verdiğini yazman gerekir. Bir de çok eskiyse ve sınırdaysa önermiyorum. Çok eskiyse üzerinde yazan gücü veremeyebilir.
Ayrıca Ben Xeon E5450 öneririm, daha ucuz. Tabi bu alacağın işlemciyi de PSU yetip yetmeyeceğini ölçerken hesaba katacaksın.
PSU'nun yetmesi lazım.
Ayrıca Çin'den 3 ayda gelmiyor. Maximum 2 ay. Eğer kaliteli bir mağazadan satın alırsanız 1 haftada bile geliyor. Aldığınız mağzaya göre değişiklik gösterir.
PSU'nun yetmesi lazım.
Ayrıca Çin'den 3 ayda gelmiyor. Maximum 2 ay. Eğer kaliteli bir mağazadan satın alırsanız 1 haftada bile geliyor. Aldığınız mağzaya göre değişiklik gösterir.
Q9550 çok güç tüketen bir işlemci. Bana kalsa E5450 veya E5430 alırım. Q9550 de olur elbette. RAM'iniz ne kadar ve monitör çözünürlüğünüz nedir? Ek olarak monitörünüzde HDMI girişi var mı?
Önemli olan sorular bunlar.
Hocam ben rx 460 aldım, i3 4160 ile kullanıyorum. Bugün crysis 2 gibi oyunlarla deneyeceğim. Nvidia tarafına geçmeden bekle biraz sizede bilgi veririm.
Çinden söylediğim soğutucu ve ram 2 haftada işlemci ve ekran kartı 17 günde elime geldi. Air mail ile gönderi yapan satıcılar hızlı gönderiyor standart gönderiler 2 ayı bulabiliyor
Q9550 çok güç tüketen bir işlemci. Bana kalsa E5450 veya E5430 alırım. Q9550 de olur elbette. RAM'iniz ne kadar ve monitör çözünürlüğünüz nedir? Ek olarak monitörünüzde HDMI girişi var mı?
Önemli olan sorular bunlar.
Çinden söylediğim soğutucu ve ram 2 haftada işlemci ve ekran kartı 17 günde elime geldi. Air mail ile gönderi yapan satıcılar hızlı gönderiyor standart gönderiler 2 ayı bulabiliyor