OEM tam olarak ne oluyor?

OEM, Original Equipment Manufacturer yani Orijinal Ürün Üreticisi demek oluyor. "Bilgisayar ürünleri kutulu satılır. Bu ürünlere kutulu ürün denir. Toplu halde parça alımı yapan sistem entegratörleri, ürünleri kutulu almazlar. Çünkü kutu, hacmi artırıp sevkiyat masraflarını yükseltir ve sistem entegratörleri için bu kutular manasızdır. Dolayısı ile kutusuz halde alırlar. Genelde yanında ufak bir kitapçık ile verilir ürün. Bu ürünün kutulu versiyonunda hiçbir farkı yoktur. İşte bu kutusuz ürünlere OEM ürün adı verilir. Hiçbir şekilde kalite göstergesi değildir."

Kaynak: Orijinal ürün üreticisi - Vikipedi

Benim de anlamadığım bir soru var aynı konu olduğundan burda yazıyorum neden oem 70 tl fln yani vergi ödemiyorlar fln ama o kadar olur mu ?

Benim de anlamadığım bir soru var aynı konu olduğundan burda yazıyorum neden oem 70 tl fln yani vergi ödemiyorlar fln ama o kadar olur mu ?

Onlar tek kullanım kodları , 900 tl verdiğinizde istediğiniz bilgisayarda kullanabiliyorsunuz.30 tl verip aldığınız kodlar sadece sizin pc nizi etkinleştirir bir daha kullanılamaz.

Onlar tek kullanım kodları , 900 tl verdiğinizde istediğiniz bilgisayarda kullanabiliyorsunuz.30 tl verip aldığınız kodlar sadece sizin pc nizi etkinleştirir bir daha kullanılamaz.
Peki başka bir gün pc değiştirirsem yine de oyunlar kalır değil mi ( windows üzerinden iniridiğim için yoksa ssd’de olduğundan fark etmez mi ?)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı