L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 26 Ocak 2021 #181 Reis_Ndombele dedi: Hani birisi laf soktuğunda etraftakiler "oyyyyy" derler ya. Arkadaşta o hesap demiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Düzenleme: Kendime "hocam" yasağı koyacağım. Çok fazla söylüyorum hocam.
Reis_Ndombele dedi: Hani birisi laf soktuğunda etraftakiler "oyyyyy" derler ya. Arkadaşta o hesap demiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Düzenleme: Kendime "hocam" yasağı koyacağım. Çok fazla söylüyorum hocam.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 26 Ocak 2021 #182 anomalynx dedi: Yahu sen hiç mi korkmuyorsun? Recep Baltaş gelse tüm Technopat'lara hakretten dava etse ne diyeceksin? Genişletmek için tıkla... Ailesi oklava ile dayağı atacak.
anomalynx dedi: Yahu sen hiç mi korkmuyorsun? Recep Baltaş gelse tüm Technopat'lara hakretten dava etse ne diyeceksin? Genişletmek için tıkla... Ailesi oklava ile dayağı atacak.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 26 Ocak 2021 #183 30.Sayfaya doğru...
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 26 Ocak 2021 #184 Ya, moderasyon ekibi neden konuyu kapatmıyor?
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.633 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #185 James Z. Hetfield dedi: Batuhan Çepni mi Berkehan Çepni mi öyle birine az kaldı dava açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Berkehan Çepni Vakası | Technopat Sosyal
James Z. Hetfield dedi: Batuhan Çepni mi Berkehan Çepni mi öyle birine az kaldı dava açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Berkehan Çepni Vakası | Technopat Sosyal