Ömerdmn linkleri güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linkleri güvenilirdir denedim yaptım. İndirdim, sildim, çalıştırdım oldu olmadı ama insanlara camur atılmamalı...
Kimsenin kimseye çamur attığı yok, sadece korsana verilen desteğe karşı duruyoruz. Oyun yapmak göründüğü gibi değil, arkasında devasa emekler var. Sırf bir kaç insan eğlensin diye beleşe oyun çıkartmıyorlar. Herkes ekmeğinin peşinde anlayacağınız.

Doğruları konuşan 22 yaşında birisiyim. Siz burada küfür edip elinizi kolunuzu sallayarak adam olduğunuzu dusunmeyin. :) Mahkemede suc duyurusu diye bir şey var. Sitede tanıdık bir site, bu tarz siteleri mahkemede maddi ve manevi kapatma dilekcesi istenir. Bu girdilerden dolayı ceza alırsın.
Yaşın profilinde 29 yazıyor, ancak 22 olduğunu iddia ediyorsun. Onu geçtim, sen kimsin de elinde kanıt olmadan kimi mahkemeye veriyorsun? Üçüncü olarak dediklerinden bir şey anlaşılmıyor, Türkçe bilgin 0.

1611670319422.png

Diğer anlık :D

Tabii senin o emeklerden haberin yoktur ama. Emek hırsızlığına dur demeliyiz! İnsanların oyun zevkini altüst edip iş yapmış gibi pişkin pişkin konuşuyorsunuz ya, acıyorum size! Bu forumu haketmiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı