Ön dişlerin kayması

O zaman bir doktora görüneceğim ne diyecek acaba zaten kontrole gidecektim ama bu bir anda böyle oldu kahvaltıdan kalktım dişimi fırçaladım ve fark ettim buna şaşırdım.

Gidin hocam zaten ortalama 15 bin gibi bir fiyat var, aylık bin lira ödeme yapıyorsunuz.

O zaman bir doktora görüneceğim ne diyecek acaba zaten kontrole gidecektim ama bu bir anda böyle oldu kahvaltıdan kalktım dişimi fırçaladım ve fark ettim buna şaşırdım.
Oluşan durum, röntgen ve belki 3-6 ay sonra kontrolüyle de devam edebilir. İlerlemiyorsa müdahele etmeye gerek yok da diyebilir dişçi. Ancak dişçiye gitmeden bir şey yapma.

Şaşırmana hiç gerek yok, ekranda gördüğün çoğu insanını diş yapısı son 15 yıldır beyazlatma operasyonları ve düzeltme operasyonları/implant/kaplama teknolojileriyle kozmetik algısı normalin dışına taşındı.

Son zamanlar diş teli neredeyse aksesuar gibi beğenilmeye başladı. Şahsen ben kendimde kötü bulmuyorum ve ilk haftadan sonra rahatsızda etmiyor.
teşekkür ederim beğenilip beğenilmemesi umurumda değil zaten sadece uzun süreli bir tedavi olduğu ve rahatsız olacağımı düşündüğüm için çekinmiştim

o zaman doktora görüneceğim en yakın zamanda teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı