Ön lisans bölüm önerisi

Siber Güvenlik Analistliği ve Operatörlüğü bölümünü bilmiyorsunuz, biraz daha araştırın.

Ortalama üstü bir TYT yapabileceğinizi ve bu bölüme olan ilginizin olduğunu düşünüyorsanız yazılabilir. Cumhurbaşkanlığı sayfasında Teknofest vb. teknoloji fuarları ve şirketlerinde staj imkanlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmaların olduğunu okumuştum. Kendinizi geliştirdiğiniz sürece bu 2 yıllık bölüm bile bence bir yere kadar getirir, sonrası DGS ile mühendislik gibi duruyor. Bunun haricinde Yapay Zeka Operatörlüğü ve Bulut Depolama gibi birkaç yeni bölüm daha açılmıştı geçtiğimiz senelerde.

Yine de bilişim alanına ilgi duymuyorsanız sağlık kısmına yönelebilirsiniz. Radyoloji, tıbbi sekreterlik iyi ataması olan bölümlerden.

Siber Güvenlik Analistliği ve Operatörlüğü bölümünü bilmiyorsunuz, biraz daha araştırın.
O bölümü biliyorum aslında. Burada konu açanlar Siber Güvenlik derken Siber Güvenlik Analistliği ve Operatörlüğü bölümünü kastediyorsa ya bölümün tam ismini yazıyorlar ya da girmek istedikleri üniversitenin ismini de veriyorlar.

Üniversite ismi vermeden Siber Güvenlik bölümü denince İstanbul Ticaret Üniversitesi kastediliyor genelde. Çünkü bu isimde tek İstanbul Ticaret Üniversitesinde bu bölüm var. Bu bölüm hakkında bildiklerimi yazdım ve o bölümde okuyan birinin gelmeyin nasihatini attım. Kimsenin böyle eğitim vermeyen yerlere girmesini istemem.

Kesinlikle iki yıllık veya dört yıllık Yapay Zeka bölümlerinden birini okuyun. Çünki gelecek kod değil prompt kullanımda olacak.

Hocam siz bilişimden hariç bir bölüm önerisi yapabilir misiniz?

Kesinlikle iki yıllık veya dört yıllık yapay zeka bölümlerinden birini okuyun. Çünkü gelecek kod değil prompt kullanımda olacak.

Hocam 4 yıla gerek var mı sizce.

Hocam siz bilişimden hariç bir bölüm önerisi yapabilir misiniz?
Sağlık bölümlerini önerebilirim. 2 yıl okuduktan sonra KPSS ile atanıp rahatına bakabilirsin.

• Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
  • İlk ve Acil Yardım
  • Tıbbi Görüntüleme Teknikleri
  • Tıbbi Laboratuvar Teknikleri
  • Anestezi
Bu bölümler, ataması en yüksek 2 yıllık sağlık bölümleri.

Eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…