Arkadaşlar merhaba,
Belki biraz zaman vardır, belki de zamanım kalmamıştır. Bilemiyorum. Fakat forumdaki arkadaşlara bu konuyu danışmak istedim. Öncelikle biliyorsunuz ki ön lisans KPSS'ye 150 gün kaldı. Ve ben bu sınava çalışmak için yeterli zaman bulamadım. Dersler, staj ve bazı sosyal sorunlar derken ancak boş vaktim oldu. Kendimi geç kalmış gibi hissediyorum. Çalışmak için vakit var mı yok mu? Bu sorunun cevabını arıyorum.
Motivasyonumu buna göre şekillendireceğim. Gerekirse günde 8 -10saat belki de daha fazla ders çalışabilirim açıklarımı kapatmak için. Şöyle bir durum değerlendirmesi yapacak olursam:
-Paragrafta orta derece iyiyim diyebilirim. Dil bilgisine gelecek olursak temelim yok gibi hissediyorum fakat çalışmayla birçok konuyu anımsayabilirim.
-Matematiğim oldum olası berbattı. Temelim vasatın bir tık üstü diyebilirim. Bilmiyorum sıfırdan çalışsam mı yoksa başka alternatif seçeneklere mi baksam bu konuda çok emin değilim. Özellikle bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
-Tarih ve coğrafya temelimde kötü-orta denilebilecek seviyede. İyi bir çalışmayla belki açıklarımı kapatabilirim. Yine bu konuda tavsiyelerinize açığım.
Not: Bu konuyu gören arkadaşlar es geçmeyip benimle deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi hangi yolları izlemem gerektiğini paylaşırsanız size minnettar kalırım. Sizin vereceğiniz bilgiler benim için altın değerindedir.
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim.