Ön lisans mezunu birisi lise KPSS ile işe girebilir mi?

Merhaba ben şu an ön lisans 2. sınıf öğrencisiyim KPSS ortaöğretim puanımı ön lisanstan mezun olduktan sonra kullanabilir miyim bir sorun olur mu acaba? (Ön lisans kpss'ye girmeden önce kullanabilir miyim?)

Merhaba ben şu an ön lisans 2. sınıf öğrencisiyim KPSS ortaöğretim puanımı ön lisanstan mezun olduktan sonra kullanabilir miyim bir sorun olur mu acaba? (Ön lisans KPSS'ye girmeden önce kullanabilir miyim?)

Ön lisans KPSS'ye girene kadar sıkıntı olmaz, kullanabilirsin. Bir de 2024 Ortaöğretim KPSS'ye mi girdin acaba?

Merhaba, ben 2022 ortaöğretim KPSS'ye girdim. 2023 yılında lisans mezunu oldum. 2022 ortaöğretim KPSS puanıyla tercih yaptım, sıkıntı yaşar mıyım?
hocam merhaba ben şuan lisans 4.sınıf öğrencisiyim 2024 ortaöğretim kpss puanım var 2025 haziranda mezun olacağım. Mezun olmak ortaöğretim puanını kullanmaya engel mi ? siz atandınız mı ne yaptınız?

Merhaba, ben 2022 ortaöğretim KPSS'ye girdim. 2023 yılında lisans mezunu oldum. 2022 ortaöğretim KPSS puanıyla tercih yaptım, sıkıntı yaşar mıyım?
hocam merhaba şuan lisans 4.sınıfım haziranda mezun olacağım. 2024 ortaöğretim kpss puanım var mezun olduğumda bu puanı kullanmaya devam edebiliyorum değil mi? Siz naptınız atandınız mı?

Hocam merhaba bende sizinle aynı durumdayım 24 mezunuyum atamam gerçekleşti. Belge teslimi yaptım sıkıntı yaşadınız mı?
Hayır sorun olmadı hocam, ancak sıralamaya giremedim

Ben sıralamaya girdim hocam sıkıntı olmadı, atananlar da var sorun olmaz inşallah

Son düzenleme:
Hayır sorun olmadı hocam, ancak sıralamaya giremedim

Ben sıralamaya girdim hocam sıkıntı olmadı, atananlar da var sorun olmaz inşallah
Merhaba hocam atandım 2 ay oldu işe başlayalı sıkıntı yok asaletimi aldıktan sonra diplomamı işleteceğim

Ben 2024 ortaöğretim KPSS'ye girdim, 2025'te önlisanstan mezun olacağım. Puanımla atanabilir miyim?

Vallahi ön lisans daha mantıklı zaten sen ne zaman kaybedeceksin de lisans yapacaksın artık herkes Türkiye'de ya iyi bir yerden çıkma yüksek lisans arıyor ya da deneyim arıyor kimse lisansa bakmıyor sen ön lisansınla gir Kpps'den bir yere 2 yıl deneyimini al bakalım lisans bitiren birisiyle yarışıyor musun onları sıralamada geçemesende iş hayatında gecersin bence çok mantıklı bir fikir vermişsin tabii biraz planlamada yap öyle hemen girme olaya

Teslim etti. Ön lisans diploması, lise diploması, açık öğretimde okuduğu bir üniversite var onun belgesini falan hep vermiş
Hocam şu an ben aynı durumdayim lise kpss puanı ile başvuru yaptım başvuru esnasında üniversite lisans mezuniyetim e devlete işlenmemişti başvuru bittikten sonra lisans mezuniyetim e devlete işlendi acaba başvurum iptal edilir mi lütfen cevaplayınız. Yakınınız işe başladı mı acaba bir de

Merhaba hocam, şu an aynı durumdayım siz sıkıntı yaşadınız mı ? Bilgi verir misiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…