Merhaba ben şu an ön lisans 2. sınıf öğrencisiyim KPSS ortaöğretim puanımı ön lisanstan mezun olduktan sonra kullanabilir miyim bir sorun olur mu acaba? (Ön lisans KPSS'ye girmeden önce kullanabilir miyim?)
hocam merhaba ben şuan lisans 4.sınıf öğrencisiyim 2024 ortaöğretim kpss puanım var 2025 haziranda mezun olacağım. Mezun olmak ortaöğretim puanını kullanmaya engel mi ? siz atandınız mı ne yaptınız?Merhaba, ben 2022 ortaöğretim KPSS'ye girdim. 2023 yılında lisans mezunu oldum. 2022 ortaöğretim KPSS puanıyla tercih yaptım, sıkıntı yaşar mıyım?
hocam merhaba şuan lisans 4.sınıfım haziranda mezun olacağım. 2024 ortaöğretim kpss puanım var mezun olduğumda bu puanı kullanmaya devam edebiliyorum değil mi? Siz naptınız atandınız mı?Merhaba, ben 2022 ortaöğretim KPSS'ye girdim. 2023 yılında lisans mezunu oldum. 2022 ortaöğretim KPSS puanıyla tercih yaptım, sıkıntı yaşar mıyım?
Hayır sorun olmadı hocam, ancak sıralamaya giremedimHocam merhaba bende sizinle aynı durumdayım 24 mezunuyum atamam gerçekleşti. Belge teslimi yaptım sıkıntı yaşadınız mı?
Ben sıralamaya girdim hocam sıkıntı olmadı, atananlar da var sorun olmaz inşallahhocam merhaba ben şuan lisans 4.sınıf öğrencisiyim 2024 ortaöğretim kpss puanım var 2025 haziranda mezun olacağım. Mezun olmak ortaöğretim puanını kullanmaya engel mi ? siz atandınız mı ne yaptınız?
hocam merhaba şuan lisans 4.sınıfım haziranda mezun olacağım. 2024 ortaöğretim kpss puanım var mezun olduğumda bu puanı kullanmaya devam edebiliyorum değil mi? Siz naptınız atandınız mı?
Merhaba hocam atandım 2 ay oldu işe başlayalı sıkıntı yok asaletimi aldıktan sonra diplomamı işleteceğimHayır sorun olmadı hocam, ancak sıralamaya giremedim
Ben sıralamaya girdim hocam sıkıntı olmadı, atananlar da var sorun olmaz inşallah
Önlisanstan mezun olursanız ortaöğretimden atanamazsınızBen 2024 ortaöğretim KPSS'ye girdim, 2025'te önlisanstan mezun olacağım. Puanımla atanabilir miyim?
Ben 2024 ortaöğretim KPSS'ye girdim, 2025'te önlisanstan mezun olacağım. Puanımla atanabilir miyim?
Bir yakınım 2022 ortaöğretim (lise) KPSS sınavına girdi. Sınava girdiğinde 2 yıllık ön lisans bölümü okuyordu 1.sınıf olarak daha sonra 2023 yılında o 2 yıllık bölümden mezun oldu ve 2 hafta önce de 2022 lise KPSS puanı ile sözleşmeli memur olarak atandı ancak şimdi ön lisans mezunu olduğu için bu işe girebilir mi yoksa giremez mi? Memurluk hakkında bilgisi olan varsa yanıtlayabilir mi ya da böyle bir olay başından geçen?
Hocam şu an ben aynı durumdayim lise kpss puanı ile başvuru yaptım başvuru esnasında üniversite lisans mezuniyetim e devlete işlenmemişti başvuru bittikten sonra lisans mezuniyetim e devlete işlendi acaba başvurum iptal edilir mi lütfen cevaplayınız. Yakınınız işe başladı mı acaba bir deTeslim etti. Ön lisans diploması, lise diploması, açık öğretimde okuduğu bir üniversite var onun belgesini falan hep vermiş
Merhaba hocam, şu an aynı durumdayım siz sıkıntı yaşadınız mı ? Bilgi verir misinizMerhaba, ben 2022 ortaöğretim KPSS'ye girdim. 2023 yılında lisans mezunu oldum. 2022 ortaöğretim KPSS puanıyla tercih yaptım, sıkıntı yaşar mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.