Maalesef, Türkiye için okumak boş fakat hedefi yurt dışı olan biri okumalı.
4 üzerinden 3.90 veya 4 mü? Bu notu yapmak zor olabilir zira bölüm başarı düzeyi sizi de etkiliyor.Kabul edilmesi için üniversitede ortalamam 3,90 veya 4 olmalı.
4 üzerinden 3.90 veya 4 mü? Bu notu yapmak zor olabilir zira bölüm başarı düzeyi sizi de etkiliyor.
Benim fikrime göre boş değil. Eğer gerçekten sevdiğiniz bölümse daha sonra işiniz için gerçekten gerekliyse okunabilir. Örneğin ben de makinist olmak istiyorum bunun için okumam gereken bölümlerin neredeyse tamamı 2 yıllık. 4 yıllık hem alım fazla değil hem de 2 yıl daha fazla okumuş olacağım. Kısacası size kalmış durum. İleride yapmak istediğiniz işinizle de alakalı.
Evet hocam kabul alma ihtimalimin kesin olması için gerekli ne yazık ki.
@Furkan1461
Hocam hedefim Kore'de lisansa tamamlamak. Dil okuluna gitmek istiyorum. 2 yıllık elektrik okusam ardından ya dil okulu başvurum kabul edilmezse? Kabul edilmesi için yüklü miktarda para ve yüksek bir not ortalaması gerekiyor.
@shibaran
Elektrik alanında ilginiz varsa calisirim yüksek not alırım diyorsanız okuyabilirsiniz. Bu durumda sizin ince eleyip sık dokümanız lazım. Özellikle ailenizle görüşün biz ne desek boş. İlla Kore'de mi tamamlamanız gerekiyor?
Güney Kore'de lisansa tamamlamak kesinse mantıklı.
Ek olarak kesin değil hocam. Kesinlik yok sadece yüksek ihtimal var. O da ortalamam yüksek olursa.Güney Kore'de lisansa tamamlamak kesinse mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.