Ön lisans okumak boş mu?

499604

Hectopat
Arkadaşlar sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim. Kendimden örnek vereyim. Ön lisans elektrik okuyup Güney Kore'de lisansa tamamlamak istiyorum. Sizce ne kadar mantıklı?

Son düzenleme:
Benim fikrime göre boş değil. Eğer gerçekten sevdiğiniz bölümse daha sonra işiniz için gerçekten gerekliyse okunabilir. Örneğin ben de makinist olmak istiyorum bunun için okumam gereken bölümlerin neredeyse tamamı 2 yıllık. 4 yıllık hem alım fazla değil hem de 2 yıl daha fazla okumuş olacağım. Kısacası size kalmış durum. İleride yapmak istediğiniz işinizle de alakalı.

4 üzerinden 3.90 veya 4 mü? Bu notu yapmak zor olabilir zira bölüm başarı düzeyi sizi de etkiliyor.

Evet hocam kabul alma ihtimalimin kesin olması için gerekli ne yazık ki.

@Furkan1461

Benim fikrime göre boş değil. Eğer gerçekten sevdiğiniz bölümse daha sonra işiniz için gerçekten gerekliyse okunabilir. Örneğin ben de makinist olmak istiyorum bunun için okumam gereken bölümlerin neredeyse tamamı 2 yıllık. 4 yıllık hem alım fazla değil hem de 2 yıl daha fazla okumuş olacağım. Kısacası size kalmış durum. İleride yapmak istediğiniz işinizle de alakalı.

Hocam hedefim Kore'de lisansa tamamlamak. Dil okuluna gitmek istiyorum. 2 yıllık elektrik okusam ardından ya dil okulu başvurum kabul edilmezse? Kabul edilmesi için yüklü miktarda para ve yüksek bir not ortalaması gerekiyor.

@shibaran

Son düzenleme:
Evet hocam kabul alma ihtimalimin kesin olması için gerekli ne yazık ki.

@Furkan1461

Hocam hedefim Kore'de lisansa tamamlamak. Dil okuluna gitmek istiyorum. 2 yıllık elektrik okusam ardından ya dil okulu başvurum kabul edilmezse? Kabul edilmesi için yüklü miktarda para ve yüksek bir not ortalaması gerekiyor.

@shibaran

Elektrik alanında ilginiz varsa calisirim yüksek not alırım diyorsanız okuyabilirsiniz. Bu durumda sizin ince eleyip sık dokümanız lazım. Özellikle ailenizle görüşün biz ne desek boş. İlla Kore'de mi tamamlamanız gerekiyor?

Elektrik alanında ilginiz varsa calisirim yüksek not alırım diyorsanız okuyabilirsiniz. Bu durumda sizin ince eleyip sık dokümanız lazım. Özellikle ailenizle görüşün biz ne desek boş. İlla Kore'de mi tamamlamanız gerekiyor?

ABD'de vs lisans tamamlama kalktığı için tek çare orası hocam.

@shibaran

@484334

Güney Kore'de lisansa tamamlamak kesinse mantıklı.

Hocam dil okuluna kabul almam gerek ilk önce. Onun içinde yüklü miktarda para ve yüksek bir ön lisans ortalamasına ihtiyacım var. 3,90 veya 4 olması gerek ortalamanın.

@484334

Güney Kore'de lisansa tamamlamak kesinse mantıklı.
Ek olarak kesin değil hocam. Kesinlik yok sadece yüksek ihtimal var. O da ortalamam yüksek olursa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı