limpeex Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #1 Liseden sonra 2 yıl mezuna kalmıştım. Bu süreçte 20 yaşıma kadar babamın sigortasından yararlanmıştım. Şu an ön lisans öğrencisiyim ancak sigortam gözükmüyor. Babamın sigortasından tekrar yararlanabilir miyim? Yararlanabiliyorsam ne yapmam gerek?
Liseden sonra 2 yıl mezuna kalmıştım. Bu süreçte 20 yaşıma kadar babamın sigortasından yararlanmıştım. Şu an ön lisans öğrencisiyim ancak sigortam gözükmüyor. Babamın sigortasından tekrar yararlanabilir miyim? Yararlanabiliyorsam ne yapmam gerek?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.146 Makaleler 15 Çözümler 501 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Ekim 2025 #2 Öğrenci için olan var. Devlet size bakacak. SGK'ya gidin bir. https://biz.gsb.gov.tr/blogs/blog/?ogrenci-saglik-sigortasi-nedir-kosullari-nelerdir Artı 0 Eksi
Öğrenci için olan var. Devlet size bakacak. SGK'ya gidin bir. https://biz.gsb.gov.tr/blogs/blog/?ogrenci-saglik-sigortasi-nedir-kosullari-nelerdir
Shikinot Picopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 155 Bugün 00:11 #3 limpeex dedi: Liseden sonra 2 yıl mezuna kalmıştım. Bu süreçte 20 yaşıma kadar babamın sigortasından yararlanmıştım. Genişletmek için tıkla... Mezun olduktan sonra 20 yaşına kadar devam ediyor mu o ya? Ben de mezuna kaldım bakalım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:38 Artı 0 Eksi
limpeex dedi: Liseden sonra 2 yıl mezuna kalmıştım. Bu süreçte 20 yaşıma kadar babamın sigortasından yararlanmıştım. Genişletmek için tıkla... Mezun olduktan sonra 20 yaşına kadar devam ediyor mu o ya? Ben de mezuna kaldım bakalım.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.146 Makaleler 15 Çözümler 501 Yer Türkiye Cumhuriyeti Bugün 00:38 #4 Shikinot dedi: Mezun olduktan sonra 20 yaşına kadar devam ediyor mu o ya? Ben de mezuna kaldım bakalım. Genişletmek için tıkla... Ediyor. Artı 0 Eksi
Shikinot dedi: Mezun olduktan sonra 20 yaşına kadar devam ediyor mu o ya? Ben de mezuna kaldım bakalım. Genişletmek için tıkla... Ediyor.