Ön maşa çok az içinde kalıyor

Ama daha zor giriyor gibi geliyor ancak daha yağlanmadı galiba yarın yağlatacağım.

Çekmezsem maşa kilitlenmiyor ama.
Kilitlemesi lazım, o zaman amortisör bölümünde bir gevşeklik var. Servisine götürün. Yayın normal konuma götürmesi lazım. Düzgün detay vermediğiniz için müneccim yeteneklerimizle tahmin yürütüyoruz. Ne kadar esnediğini bile bilmiyoruz.

Silindiri yağlamanıza da gerek yok. O içeride yağlanıyor zaten, üstte sıyırıcı conta olduğu için dışarı yağ çıkmaz.

Kilitlemesi lazım, o zaman amortisör bölümünde bir gevşeklik var. Servisine götürün. Yayın normal konuma götürmesi lazım. Düzgün detay vermediğiniz için müneccim yeteneklerimizle tahmin yürütüyoruz. Ne kadar esnediğini bile bilmiyoruz.

Tahmini olarak bir şey diyemeyiz zaten.
Ama kilitlenmemesi garip bence.

Yüksek ihtimal kilitleme mekanizması içindeki yay yerinden çıktı. Maşadan anlayan birine götürmeni tavsiye ederim.

Maşada boşluk var, yağ ile bu sorun çözülmez, zaten o fiyat aralığında bir bisiklette iyi bir maşa olmasını bekleme o fiyata benzer fiyatta olan her bisikletin maşasında aynı sorun var, hiç düzeltemezsin, düzeltmeye çalışınca daha kötü olur, eski zoom maşam 80 mm olmasına rağmen bır kısmı içine giriyor diye yay değiştirdik meğersem sorun maşanın kendisiymiş yarısından fazlası içine giriyordu bir çekiyordum kendime mahalle yankılanıyordu, hiç elleme düzeltemezsin.
Serviste bile kimse yapamaz o sorunu, beni dinle hiç uğraşma kardeşim, senin geçtiğin yoldan bende geçtim, o maşanın içi bi kere açılan türden değil tamamen kapalı tasarlanmış, maşanın servis kiti yok orjinal keçeleri tüpü yayı satılmıyor, hiç biri satılmıyor, içini açtın diyelim hiç ne yaparsan yap o düzelmez, en sonunda XCM aldım böyle bir rahatlama görmedim, paran varsa değiştir, bisikletçiye gitsen yaptım diye kazıklar hiç bir şey yapmaz zaten yapamaz 2 gün olmaz diğer gün daha kötü olur, beni dinle hiç bisikletçiye gitme.
Ailenede söyle, burada yazdıklarımı göster, inanmazlarsa herhangi bir yerden ulaşabileceğim bir bağlantını yaz (İnstagram vb.), bizzat yaşadığım sorunları anlatıcam, ailenden yardım alabilirsen şu maşayı düşünebilirsin.

Maşada boşluk var, yağ ile bu sorun çözülmez, zaten o fiyat aralığında bir bisiklette iyi bir maşa olmasını bekleme o fiyata benzer fiyatta olan her bisikletin maşasında aynı sorun var, hiç düzeltemezsin, düzeltmeye çalışınca daha kötü olur, eski Zoom maşam 80 mm olmasına rağmen bır kısmı içine giriyor diye yay değiştirdik meğersem sorun maşanın kendisiymiş yarısından fazlası içine giriyordu bir çekiyordum kendime mahalle yankılanıyordu, hiç elleme düzeltemezsin.
Serviste bile kimse yapamaz o sorunu, beni dinle hiç uğraşma kardeşim, senin geçtiğin yoldan bende geçtim, o maşanın içi bir kere açılan türden değil tamamen kapalı tasarlanmış, maşanın servis kiti yok orijinal keçeleri tüpü yayı satılmıyor, hiçbiri satılmıyor, içini açtın diyelim hiç ne yaparsan yap o düzelmez, en sonunda xcm aldım böyle bir rahatlama görmedim, paran varsa değiştir, bisikletçiye gitsen yaptım diye kazıklar hiçbir şey yapmaz zaten yapamaz 2 gün olmaz diğer gün daha kötü olur, beni dinle hiç bisikletçiye gitme.
Ailenede söyle, burada yazdıklarımı göster, inanmazlarsa herhangi bir yerden ulaşabileceğim bir bağlantını yaz (instagram vb.), bizzat yaşadığım sorunları anlatacağım, ailenden yardım alabilirsen şu maşayı düşünebilirsin.

Teşekkürler şu aanda bana pek sorun yaşanmıyor benim asıl sorunum masanın az çalışmasıydı ancak seleyi yükselttim ve maşa daha iyi çalışıyor şimdi bir sorun yaşamıyorum ancak eğer bozulursa yeni bir maşa alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı