Ön Ödemeli Kart Önerisi

Makaleler
10
Merhaba. Papara ve İninal önermezseniz sevinirim. Şu an Tosla kullanıyorum. Kolayca başka kredi kartlarından/ banka kartlarından v.s para alabildiğim ve gönderebildiğim, bakiye limiti yüksek olan, para çekebildiğim, aylık ücret v.s almayan, güvenilir olan, 13 yaş limiti olan ön ödemeli kart önerebilir misiniz?

İninal zaten kesinlikle önermem. Mastercard, Visa geçiş döneminde oyuna yatırdığım 170TL çöp oldu. Müşteri hizmetlerini arıyorum mail atın diyorlar, mail atıyorum müşteri hizmetlerini arayın diyorlar.

Her neyse bence kendi sorunuzu cevaplamışsınız Tosla gayet güzel bir kart, Tosla ile devam edin bence.

İninal zaten kesinlikle önermem. Mastercard, Visa geçiş döneminde oyuna yatırdığım 170TL çöp oldu. Müşteri hizmetlerini arıyorum mail atın diyorlar, mail atıyorum müşteri hizmetlerini arayın diyorlar.

Her neyse bence kendi sorunuzu cevaplamışsınız Tosla gayet güzel bir kart, Tosla ile devam edin bence.

Bakiye limitini yükseltmek için kendimize ait banka hesabından para yüklemem lazım imiş. 18 yaş altının da böyle bir şey yapamayacağına göre 750TL bakiye limiti (her ay), 300TL para çekme limiti (her yıl) takılı kalıyorum. Papara şirketine güvenmiyorum ve Lite versiyonunda para çekme özelliği yok. Bu 3 büyüklü dışında önerileri olan varsa hani o yüzden açtım konuyu.

Bildiğim kadarıyla, İşbankası 18 yaş altı için İlk imza adıyla hesap açıyor.
Gerçek bir bankadan hesap açmanız, bence iyi olucaktır. Hesap kartını kullanarak istediğiniz gibi harcama ve birikim yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı