Ön ödemeli kart seçimi

Gvidia Nforce

Hectopat
İyi günler, normalde ininal kullanıcısıyım fakat yükleme limiti var. Yeni bir sistem toplayacağım ön ödemeli kart kullanmam lazım, tek seferde yaklaşık 4500 yüklemem lazım aylık yükleme limiti bu kadar yüksek olan bir kart var mıdır? (18 yaş altındayım, ve etrafımdan kredi kartı bulamadım.)

Diğer bir alternatif ise Teknobiyotik, qpbilişim gibi sitelerde kapıda ödeme var ise(ki hiç sanmıyorum) bu şekilde alabilirim bu konuda da bilginiz varsa paylaşırsanız çok güzel olur. Teşekkür ederim, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki ailemdekilerin borcu falan varsa banka hesaptaki paradan kesme durumu olur mu?

Borcunuz olan banka sadece kendi kartına bakabilir diğer kartlara bankaların erişimi yok.
Sanmıyorum olacağını. En iyisi gidip yüz yüze konuşman olacaktır.

Yüzyüze konuşabileceği bir banka yok Enpara ile İnternet üzerinden tosla ile İnternet üzerinden fibabankın bankası var mı bilmiyorum ama nazillide yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı