Ön Panel Jak Girişleri Çalışmıyor

• Konuyu başlatan CihanUnlu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 32.086
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla hiç problem değil hocam Recep Baltaş sayesinde siteye fazla girmiyordum zaten. Arkadaş insanları ezme ve küçük düşürme konusunda bir dünya markası olduğunu kanıtladı zaten. :)

Afedersin ama sana bende dahil anakartın bir resmini koy dedik. Sen koymadın, senin dışında herkes resim ve video koydu. Sende yanlışı anladığında anakart resmimi koyayım mı diye sordun. Dediklerimizi dinlemeyip, uygulamadıktan sonra sana nasıl yardım edeceğiz ? Senin bilip bilmemen önemli değil, bilginle bilgisinizliğinle kimse küçük düşürmeye çalışmaz fakat istenileni yapmaz ve bu şekilde bunla alkalı değil diye ısrar edersen herkesin tepesini attırırsın. Recep'i Burak'ı farketmez, yazdıklarında tamamen haklılar. Üstüne üstelik halen onların aleyhinde yazılar yazıyorsan, sen kendin kaşınıyorsun demektir.

Afedersin ama sana bende dahil anakartın bir resmini koy dedik. Sen koymadın, senin dışında herkes resim ve video koydu. Sende yanlışı anladığında anakart resmimi koyayım mı diye sordun. Dediklerimizi dinlemeyip, uygulamadıktan sonra sana nasıl yardım edeceğiz ? Senin bilip bilmemen önemli değil, bilginle bilgisinizliğinle kimse küçük düşürmeye çalışmaz fakat istenileni yapmaz ve bu şekilde bunla alkalı değil diye ısrar edersen herkesin tepesini attırırsın. Recep'i Burak'ı farketmez, yazdıklarında tamamen haklılar. Üstüne üstelik halen onların aleyhinde yazılar yazıyorsan, sen kendin kaşınıyorsun demektir.

Arkadaşım sabah 8 de işe gidiyorum akşam 9.30 da geliyorum. Kasayı daha az önce açma fırsatım oldu bugün boştum. O gün resim koyayım mı dedim bilerek koymadım recep baltaşın küçük düşürücü mesajlarını okuduktan sonra jakı felan bıraktım zaten. Yapmayacağım böyle kalsın dedim. Ben kaşınmıyorum sen olayları tekrar neden açıyorsun onu anlamadım? Burada recep baltaş haklı felan değil. O sadece bana değil herkese agresif ve egoist bir şekilde yaklaşıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı