Ön Panel Jak Girişleri Çalışmıyor

• Konuyu başlatan CihanUnlu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 31.995
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya arkadaşım sen bizimle dalga mı geçiyosun? Senin zekan, mantığın, aklın, anakarta bağlı olmadan çalışan bir ön ses jakını nasıl alıyor? Konunun başından beri saçmalıyorsun ve sonuç gerçekten de daha ilk mesajdaki çözüm olursa hesabının silinmesine hiç şaşırma!

Arkadaşın ilk yorumdan beri jakın anakarta bağlanmadığını söylemesi çok garip. Beni de şüpheye düşürdü arkadaş. Açtım kasayı baktım. Kasadaki USB mikrofon ve kulaklık girişleri bir kablo ile anakarta bağlanmış.

Görmüş olduğun gibi USB ve jaklar anakarta bağlanmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6:45 de HD audio kablosunu anakarta takacaksın O kabloyu bul ve Anakart'a tak. Bu arada Anakart modelini kimse sormamış :) Anakart modelini yaz ve nereye takılacağını da yazayım.

@Recep Baltaş size gerekli açıklamayı Facebook'dan yaptım sizinle bir daha muhatap olmak istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6:45 de HD Audio kablosunu anakarta takacaksın O kabloyu bul ve Anakart'a tak. Bu arada Anakart modelini kimse sormamış :) Anakart modelini yaz ve nereye takılacağını da yazayım.

Hocam merhaba. Sanırım hata bende. Anakartım ASUS M5A97 R2.0 benim aklıma şöyle bir şey geldi acaba anakarta takılan p LED HDD LED gibi yerlerdemi yanlış taktım? Bu anakartta kasanın önündeki jaklar nereye takılmalı? Bu arada kasanın önündeki USB 3.0'lar çalışıyor sadece jak girişleri çalışmıyor. İsterseniz anakartımın resmini de çekip atayım?

7u0JUbp.jpg

Burada anlatılmış. AAFP olan yere hdaudio kablosunu takacaksın. Eğer oraya takmamış isen oraya takıp dene ses gelmedi ise Bios'a gir Advaced yazan yere gir.(Uefi bios)
"Onboard device configuration" SB HD AZALİA Enable ise disable, disable ise enable yapıp dene.

Dostum benimki pro modeli değil. O yüzden orada yazan aafp tarzı şeyleri ben kendi anakartımda göremedim.

Tamamdır anakartım bu. Şimdi o aafp yerine kasanın önündeki jaklardan gelen kabloyumu takacağım?

Arkadaşlar merhaba. Az önce baktım ve hdaudio kablosunu kasanın arkasındaki saklama yerine koymuşum :D onu taktım ve şuan çalışıyor gerçekten ne kadar mutlu oldum anlatamam. Birde hdaudioya benzer bir kablo daha var boşta üzerinde 1394 mu ne yazıyor o nedir bilen varmıdır? son resimdeki arkadaşın paylaştığı resimdede var o kablo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı