Muarex Decapat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #1 Ön panel kabloları bozuk. Açma kapama tuşu bilgisayarı kafasına göre açıp kapatıyor. Bende diğer tuşu açma kapamaya atadım. O da aynı şeyi yapıyor. Galiba ön panel kabloları bozuk bu kabloları değiştirebilir miyim?
Ön panel kabloları bozuk. Açma kapama tuşu bilgisayarı kafasına göre açıp kapatıyor. Bende diğer tuşu açma kapamaya atadım. O da aynı şeyi yapıyor. Galiba ön panel kabloları bozuk bu kabloları değiştirebilir miyim?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 28 Ağustos 2021 #2 Bilgisayarın kapanması diğer parçalar ile alakalı olabilir. Sistem kapalıyken kendi kendine mi çalışıyor? Artı 0 Eksi
Bilgisayarın kapanması diğer parçalar ile alakalı olabilir. Sistem kapalıyken kendi kendine mi çalışıyor?
KS KS Muarex Decapat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #3 STR4NGE dedi: Bilgisayarın kapanması diğer parçalar ile alakalı olabilir. Sistem kapalıyken kendi kendine mi çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Evet ama power sw kablosunu anakarttan çıkarınca sorun kalkıyor. Artı 0 Eksi
STR4NGE dedi: Bilgisayarın kapanması diğer parçalar ile alakalı olabilir. Sistem kapalıyken kendi kendine mi çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Evet ama power sw kablosunu anakarttan çıkarınca sorun kalkıyor.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 29 Ağustos 2021 #4 Muarex dedi: Evet ama Power SW kablosunu anakarttan çıkarınca sorun kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Kablonun buton sebebiyle tetiklediğini ilk defa gördüm. Kasa değiştirmek haricinde en pratik çözüm bu herhalde. Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Artı 0 Eksi
Muarex dedi: Evet ama Power SW kablosunu anakarttan çıkarınca sorun kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Kablonun buton sebebiyle tetiklediğini ilk defa gördüm. Kasa değiştirmek haricinde en pratik çözüm bu herhalde. Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com