A Alpi Yldz Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #1 İlk defa kurulum gerçekleştiriyorum. Ön panel bağlantılarını takarken şöyle bir şeyle karşılaştım, bu normal midir yoksa sorun teşkil eder mi? Çalıştırmadan önce sormak istedim.
İlk defa kurulum gerçekleştiriyorum. Ön panel bağlantılarını takarken şöyle bir şeyle karşılaştım, bu normal midir yoksa sorun teşkil eder mi? Çalıştırmadan önce sormak istedim.
Çözüm Clarence Morrow 28 Ağustos 2020 Hocam onun silme oturması gerek, ters çevirip deneyin bir de. Yön doğruysa güç uygulayın. Portu kontrol edin.
Hocam onun silme oturması gerek, ters çevirip deneyin bir de. Yön doğruysa güç uygulayın. Portu kontrol edin.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 28 Ağustos 2020 #2 Hocam onun silme oturması gerek, ters çevirip deneyin bir de. Yön doğruysa güç uygulayın. Portu kontrol edin. Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam onun silme oturması gerek, ters çevirip deneyin bir de. Yön doğruysa güç uygulayın. Portu kontrol edin.
KS KS A Alpi Yldz Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #3 Clarence Morrow dedi: Hocam onun silme oturması gerek, ters çevirip deneyin bir de. Yön doğruysa güç uygulayın. Portu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun ilk sistemim olduğu için biraz narin davranmışım. Galiba konu olarak açtığım için en iyi cevap olarak seçemiyorum sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Clarence Morrow dedi: Hocam onun silme oturması gerek, ters çevirip deneyin bir de. Yön doğruysa güç uygulayın. Portu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun ilk sistemim olduğu için biraz narin davranmışım. Galiba konu olarak açtığım için en iyi cevap olarak seçemiyorum sorun çözüldü.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 28 Ağustos 2020 #4 Alpi Yldz dedi: Çok sağ olun ilk sistemim olduğu için biraz narin davranmışım. Galiba konu olarak açtığım için en iyi cevap olarak seçemiyorum sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çözmenize sevindim, güzel günlerde kullanın sisteminizi. Artı 0 Eksi
Alpi Yldz dedi: Çok sağ olun ilk sistemim olduğu için biraz narin davranmışım. Galiba konu olarak açtığım için en iyi cevap olarak seçemiyorum sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çözmenize sevindim, güzel günlerde kullanın sisteminizi.