Steam Ön sipariş edilen oyunda iade şartları nelerdir?

eneshrn

Decapat
Katılım
24 Ekim 2021
Mesajlar
103
Merhaba, Steam destekten sikayetimi okudum ancak ama tam anlayamadim. Starfield'a Microsoft Store da zam gelmis ve ben bu zamdan sonra şimdi almayi düşünüyorum. Normalde on siparişten oyun almayi sevmem ama bu oyunu cok bekliyorum zamlı fiyattan almam da açıkçası beni uzer. Kisaca Starfield bekledigim gibi cikmazsa iade edebiliyor muyum?
 
Ön siparişten alınan oyun çıkmadan iade edilebilir ayrıca oyun çıktıktan iki haftadan az ve 2 saatten az oynandığı sürece oyunu Steam'den iade edebilirsiniz.
 
Ön siparişten alınan oyun çıkmadan iade edilebilir ayrıca oyun çıktıktan iki haftadan az ve 2 saatten az oynandığı sürece oyunu Steam'den iade edebilirsiniz.
Bu işlem steam gift oyun satanlarda nasıl işliyor.Mesela ben birinden gift ile oyun satın aldım. Gift atan kişi oyunu iade edebilir mi yoksa benim hesabıma geçtiği zaman artık iş bitiyor mu?
 
Bu işlem Steam gift oyun satanlarda nasıl işliyor. Mesela ben birinden gift ile oyun satın aldım. Gift atan kişi oyunu iade edebilir mi yoksa benim hesabıma geçtiği zaman artık iş bitiyor mu?

İade edebilir. Mesela şöyle örnek vereyim. Adam size çalıntı kredi kartıyla oyunu satın alıyor. Sizde adama parayı yolluyorsunuz. Adam bu sayede kara para aklamış oluyor.
 
Eğer cüzdan kodu üzerinden gift yapıyorsa bir sorun olmaz. Bende bayağı uzun bir süre önce gift üzerinden hem oyun aldım hem de oyun sattım daha bir şey olmadı.
Cüzdan kod üzerinden nasıl aldığını bileceğiz peki? Cüzdan kod dediğiniz kendi hesabında örnek 2000Tl var bana onunla oyun alıyor % 25 ucuza benim hesabıma gönderiyor oyunu? Sonra bu oyunu o alan kişi iade etmesansı var mı onu tam öğrenmek istiyorum
 
cüzdan kod üzerinden nasıl aldığını bileceğiz peki? Cüzdan kod dediğiniz kendi hesabında örnek 2000TL var bana onunla oyun alıyor % 25 ucuza benim hesabıma gönderiyor oyunu? Sonra bu oyunu o alan kişi iade etmesansı var mı onu tam öğrenmek istiyorum

Sepete ekleyip hediye olarak gönderirse, gönderen kişi oyunu iade edebilir. Ancak size Steam cüzdan bakiyesi gönderirse yani Steam cüzdan kodu gönderip siz o kodu kullanarak oyun alırsanız oyunu iade edemez.
 

Geri
Yukarı