Sizce ilk MSI-B560M-PRO-Intel-LGA1200-DDR4-Micro-ATX anakartı mı alsam yoksa i3 10100F ve RAM'i mi alsam? Hangisinin fiyatı artar? Şimdilik param sadece işlemci ve RAM'e veya sadece anakarta yetiyor. İlk hangisini almalıyım?
Ana kart olmadan işlemci ve RAM takamazsın. RAM ve işlemciyi sonrasında tekrar bulabilirsin. Bana kalsa ana kart alırdım.Sizce ilk MSI-B560M-PRO-Intel-LGA1200-DDR4-Micro-ATX anakartı mı alsam yoksa i3 10100F ve RAM'i mi alsam? Hangisinin fiyatı artar? Şimdilik param sadece işlemci ve RAM'e veya sadece anakarta yetiyor. İlk hangisini almalıyım?
Ne önerirsinizİşlemci ve RAM fiyatlarının artış hızı anakartlara göre daha yüksek. Öncelikle işlemci ve RAM alın derim. i3 10100F için B560M-PRO gereksiz bir tercih gibi.
Ama işlemci ve Rami aldığım zaman ekran kartım olmadığı için hiç deneyemeyeceğim bozuk çıkarsa diye endişeleniyorum.İşlemci ve RAM fiyatlarının artış hızı anakartlara göre daha yüksek. Öncelikle işlemci ve RAM alın derim. i3 10100F için B560M-PRO gereksiz bir tercih gibi.
Hayır işlemci ve ram alırsam 1500 TL tutuyor bütçem yetiyor ama anakarta yetmiyor sonra param olunca anakart alacağım ama aldığım parçalar bozuk çıkarsa diye korkuyorum ekran kartım var Elsa R7 240 4gb.Ana kart olmadan işlemci ve RAM takamazsın. RAM ve işlemciyi sonrasında tekrar bulabilirsin. Bana kalsa ana kart alırdım.
1.107 TL'nmi var?
Ne önerirsiniz?
Ama işlemci ve RAM'i aldığım zaman ekran kartım olmadığı için hiç deneyemeyeceğim bozuk çıkarsa diye endişeleniyorum.
Hayır işlemci ve RAM alırsam 1500 TL tutuyor bütçem yetiyor ama anakarta yetmiyor sonra param olunca anakart alacağım ama aldığım parçalar bozuk çıkarsa diye korkuyorum ekran kartım var elsa R7 240 4 GB.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.