Önce işlemci soğutucusu mu yoksa fan mı almalıyım?

yigittahaa1

Decapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Geçenlerde MSI'dan bilgisayar aldım. MSI MAG Infinite S3 i5 14400F 4070. ancak şöyle bir sorun var, kasanın üst kısmındaki yer dışında başka bir egzoz fanı yok, ve kalan hiçbir yerinde fan yok. İşlemci bannerlors gibi bir oyunda 70 derece olabiliyor. Sizce önce fan mı almalıyım yoksa işlemci soğutucu mu? (stok soğutucu var.)

Selamlar arkadaşlar. Geçenlerde MSI'dan bilgisayar aldım. MSI MAG Infinite S3 i5 14400F 4070. ancak şöyle bir sorun var, kasanın üst kısmındaki yer dışında başka bir egzoz fanı yok, ve kalan hiçbir yerinde fan yok. İşlemci bannerlors gibi bir oyunda 70 derece olabiliyor. Sizce önce fan mı almalıyım yoksa işlemci soğutucu mu? (stok soğutucu var.)
Stok soğutucu bi süre daha götürür muhtemelen seni. Kasa fanı al ama ondan 1-2 ay sonra da cpu soğutucu almaya çalış.

Stok soğutucu bi süre daha götürür muhtemelen seni. Kasa fanı al ama ondan 1-2 ay sonra da cpu soğutucu almaya çalış.
Arkadaşın dediği gibi kasa fanı alın ilk baş. İşlemci soğutucu alana kadar işlemciye undervolt uygulayabilirsiniz.

Undervolt nedir, nasıl yapılır?

Undervolt nedir, nasıl yapılır?

İşlemcinin voltajını kısmak oluyor. Voltajı işlemcinin stabil çalışabileceğim en düşük voltajı bulana kadar yavaş yavaş kızarsınız. AMD Ryzen Master üzerinden voltajı bulup BIOS üzerinden kalıcı olarak değiştirebilirsiniz(gerçekten kalıcı değil. Sadece bilgisayarı kapatıp açtığınızda sıfırlanmıyor)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı