Önce klavye mi yoksa fare mi alınmalı?

lllllwwlllll

Femtopat
Herkese selam, şu anki ekipmanlarım çok eskidiği için yeni ekipmanlar almaya başladım. Yeni bir kulaklık satın aldım sırada mouse ve klavye kaldı fakat önceliği hangisine vermem gerekiyor bilmiyorum, alacağım klavye şu anda AliExpress üzerinde indirimde fakat almak istediğim farenin de beyaz rengi tükenmiş sadece siyah rengi kalmış yani stok bitmesi gibi bir durum söz konusu olabilir ve stoklar yenilenince belki fiyat artışı olabilir.
Şu anlık ikisini aynı anda almaya bütçem yetmiyor, bu yüzden ne yapmalıyım bilemedim çok kararsız kaldım düşüncelerinizi bekliyorum.

Herkese selam, şu anki ekipmanlarım çok eskidiği için yeni ekipmanlar almaya başladım. Yeni bir kulaklık satın aldım sırada mouse ve klavye kaldı fakat önceliği hangisine vermem gerekiyor bilmiyorum, alacağım klavye şu anda AliExpress üzerinde indirimde fakat almak istediğim farenin de beyaz rengi tükenmiş sadece siyah rengi kalmış yani stok bitmesi gibi bir durum söz konusu olabilir ve stoklar yenilenince belki fiyat artışı olabilir.
Şu anlık ikisini aynı anda almaya bütçem yetmiyor, bu yüzden ne yapmalıyım bilemedim çok kararsız kaldım düşüncelerinizi bekliyorum.

Laptop ise mouse monitor ise klavye.

Rekabetçi oyunlar oynayan biriysen fareye öncelik vermen daha iyi olur. Klavye zaten pek de bir önemi yok sonra alınabilir.

Benin açımdan kesinlikle fare, klavyenin fare kadar fark ettirdiği yok ama fare hassasiyeti çok fark ettirebilir.

Alacağım mouse: VGN Dragonfly Wireless Mouse (F1 pro)

Alacağım klavye:

Bütçem: 2700 TL

FPS odaklı oyunlar oynuyorum.
Kesinlikle fare o zaman, klavye biraz bekleyebilir.

Alacağım mouse: VGN Dragonfly Wireless Mouse (F1 Pro)

Alacağım klavye:

Bütçem: 2700 TL.

FPS odaklı oyunlar oynuyorum.

Kanka aynı bütçe ve durum benim içinde geçerli bütçeyle hem klavye hem mouse almak daha mantıklı bence bir de gelişme olursa buraya yazarsan sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı