Önce yağ mı yakılmalı yoksa kas kütlesi mi arttırılmalı?

422470

Hectopat
17 yaşındayım 184 boy 74 kilo var salona gidiyorum göbek var yanlardan falan ufaktan. Önce yağları yakıp sonradan mı kas odaklı çalışmalıyım? Yoksa kas odaklı çalıştıktan sonra mı yağ yakmalıyım? İkisi aynı anda olmuyor diye biliyorum. Bir de kilom boyuma göre az kiloda almam lazım ama hem yağ yakmak hem kas arttırmak hem de kilo almak aynı anda nasıl yapacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Yağ yağmak ve kas inşa etmek birbirinden bağımsız kas inşa etmek için önce kuvvetini arttırmalısın iyi bir ısınma yaptıktan sonra ağır kilolarla çalışmalısın kas inşa etmek için de ortalama 8-10 tekrarlı 3-4 setli hareketleri olan bir antrenman programı edinmelisin bence en az günlük 150 gram protein almalısın yağ yağmak için çok düşük derecede yararlı yağ almalısın doymuş yağlardan kaçmalısın ve sıfır şeker tüketmelisin karbonhidrat alımını da spordan önce ve sonra yeteri miktarda almalısın fazlası kilo yapar az’ı enerji düşüklüğüne neden olur.

ve ağırlık antrenmanından sonra yapacağın düzenli kardiyolar yağ yakmanı sağlar.

Kas inşa etmek için de ortalama 8-10 tekrarlı 3-4 setli hareketleri olan bir antrenman programı edinmelisin bence en az günlük 150 gram protein almalısın

Bunları zaten yapıyorum ama protein kısmında sıkıntı çekiyorum spor günleri protein tozu ile anca 60gram proteine kadar çıkıyor.

Yağ yağmak ve kas inşa etmek birbirinden bağımsız kas inşa etmek için önce kuvvetini arttırmalısın iyi bir ısınma yaptıktan sonra ağır kilolarla çalışmalısın kas inşa etmek için de ortalama 8-10 tekrarlı 3-4 setli hareketleri olan bir antrenman programı edinmelisin bence en az günlük 150 gram protein almalısın yağ yağmak için çok düşük derecede yararlı yağ almalısın doymuş yağlardan kaçmalısın ve sıfır şeker tüketmelisin karbonhidrat alımını da spordan önce ve sonra yeteri miktarda almalısın fazlası kilo yapar Az'ı enerji düşüklüğüne neden olur?

Ve ağırlık antrenmanından sonra yapacağın düzenli kardiyorlar yağ yakmanı sağlar.

Önce hangisini yapmalıyım? Kas mı inşa etmeliyim yoksa yağ mı yakmalıyım? Önce kas istiyorum ama yağlar yüzünden gelişimde sorun olur mu? Veya kötü gözükme vs

Son düzenleme:
Sen zaten ağırlık antrenmanı yaparak yüksek kalori harcıyorsun hedefin kas inşa etmek olmalı ekstra yağlarımı hızlı yakayım diyorsan ağırlık antrenmanından sonra koşu bandına çık eğimi 10-12 arası hızı 4-6 arası ayarla 25-30 dk 2 günde bir yap değişimi görürsün ama 60 gr proteinle kas yapamazsın tam tersi kas yıkımına uğrarsın en az 100 gram alman lazım en az.

vücut geliştirme fitness 2. kademe antrenörüm instagramdan takip edebilirsin pt.servan

17 yaşındayım 184 boy 74 kilo var salona gidiyorum göbek var yanlardan falan ufaktan. Önce yağları yakıp sonradan mı kas odaklı çalışmalıyım? Yoksa kas odaklı çalıştıktan sonra mı yağ yakmalıyım? İkisi aynı anda olmuyor diye biliyorum. Bir de kilom boyuma göre az kiloda almam lazım ama hem yağ yakmak hem kas arttırmak hem de kilo almak aynı anda nasıl yapacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
İnanılmaz derecede iyi makroları ayarlaman lazım öbür türlü yağ yakarsın ama mevcut kas kütelni korursun üstüne alamazsın bence definasyon tarzında değil ama düz devam et sonra cidden iyi kütle alırsın carb cycle girersin ardından yavaş yavaş yağlardan verirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı