Önceden bırakılan Bilgisayar Programcılı bölümüne tekrar devam edilir mi?

fevzidurmayan

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 24gb ram
Meslek
Öğrenci
Bu sene denizlide bilgisayar programcılığına başladım. Her şey güzelken anlık bir depresyonla okulu bıraktım eve döndüm o süreden beri de markette kasiyerlik yapıyorum. Hiç çalışmadan sınava tekrar girdim. Geçen seneye göre daha iyi yaptım ama kırık OBP olunca 170 bin geri attı. Şimdiki puanımla da tercih yapacağım yerlere içim el vermiyor. Denizlide de sağlık tutmuyor ya da merkezi yerleştirme ile de geçiş yapamıyorum. Ataması var diye sağlık yazmayı düşünüyordum ama kafam iyice karıştı. Tekrar geri gitmek de cazip geliyor. Buna benzer bir şeyler yaşayan birileri varsa ya da tavsiye vermek isteyen büyüklerim varsa yazarlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 sene bilgisayar programcılığı okuyup bırakmış birisi olarak kısaca yorum yapmak isterim. Koskoca 1 sene boyunca elde edebileceğiniz bilgileri verimli çalışarak 2 bilemediniz 3 haftada öğrenebilirsiniz. Bu bilgiden sonra ne yapmak istediğinize kendiniz karar verin.

1 sene bilgisayar programcılığı okuyup bırakmış birisi olarak kısaca yorum yapmak isterim. Koskoca 1 sene boyunca elde edebileceğiniz bilgileri verimli çalışarak 2 bilemediniz 3 haftada öğrenebilirsiniz. Bu bilgiden sonra ne yapmak istediğinize kendiniz karar verin.
Ben gittiğimde de çok bir şeyler öğretmiyorlardı. Belki de şu an buradan kaçmak istiyorumdur.

Ben gittiğimde de çok bir şeyler öğretmiyorlardı. Belki de şu an buradan kaçmak istiyorumdur.

Şu an maddi manevi olarak çok rahat bir konumda olsam da ben de bulunduğum ortamdan uzaklaşmak istiyorum. İçimde sürekli bir karamsarlık bir depresiflik var. Sanırım bu duyguyu yaşamayan hiç kimse yok. Yine de bu duygulara kapılıp yanlış olanı seçmemek lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı