ekrem_18 Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 182 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 USB çalişiyordu radyoda, sonra Rufus ile evde bilgisayara format atmak için kullandım müzik falan yükledim sonra radyoda calişmadi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
USB çalişiyordu radyoda, sonra Rufus ile evde bilgisayara format atmak için kullandım müzik falan yükledim sonra radyoda calişmadi.
Çözüm ekrem_18 23 Ocak 2025 ServerTower dedi: Flash belleğinizi uygun bir dosya formatı seçerek biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Bicimlendirdim yine olmadi. ServerTower dedi: Flash belleğinizi uygun bir dosya formatı seçerek biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü Rufus ile onyuklenebilir yaptım bitti.
ServerTower dedi: Flash belleğinizi uygun bir dosya formatı seçerek biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Bicimlendirdim yine olmadi. ServerTower dedi: Flash belleğinizi uygun bir dosya formatı seçerek biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü Rufus ile onyuklenebilir yaptım bitti.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 ekrem_18 dedi: USB çalişiyordu radyoda, sonra Rufus ile evde bilgisayara format atmak için kullandım müzik falan yükledim sonra radyoda calişmadi. Genişletmek için tıkla... Flash belleğinizi uygun bir dosya formatı seçerek biçimlendirin. Artı 0 Eksi
ekrem_18 dedi: USB çalişiyordu radyoda, sonra Rufus ile evde bilgisayara format atmak için kullandım müzik falan yükledim sonra radyoda calişmadi. Genişletmek için tıkla... Flash belleğinizi uygun bir dosya formatı seçerek biçimlendirin.
KS KS ekrem_18 Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 182 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 ServerTower dedi: Flash belleğinizi uygun bir dosya formatı seçerek biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Bicimlendirdim yine olmadi. ServerTower dedi: Flash belleğinizi uygun bir dosya formatı seçerek biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü Rufus ile onyuklenebilir yaptım bitti. Son düzenleme: 24 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
ServerTower dedi: Flash belleğinizi uygun bir dosya formatı seçerek biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Bicimlendirdim yine olmadi. ServerTower dedi: Flash belleğinizi uygun bir dosya formatı seçerek biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü Rufus ile onyuklenebilir yaptım bitti.