Çözüldü Önceden rootlanmış telefonda Bootloader açık olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Playstor

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bıraktı

24.02.2023
Meslek
Bıraktı 24.02.2023
Önceden rootlanmış telefonda Bootloader açık mıdır ve ayarlardan OEM'i açmak yeterli midir?

Çözüm
Hocam şu an ayakta uyuyorum kusura bakmayın ama kafam karıştı şimdi hocam ben root atacağım Bootloader kilidinin kapalı olması gerekiyormuş ve telefonuma önceden root atılmıştı şimdi telefonumda Bootloader kilidi açık mıdır kapalı mıdır nasıl anlarım?

Bak o OEM kilidi ayarı kapalı ise BL kapalıdır, ama root atmak istersen stock ROM'u bulup BL'yi açman lazım
Telefonu kapatıp yeniden başlat sana uyarı vermesi lazım, markadan markaya değişir ama uyarısı, bazıları kilit sembolü koyuyor, bazıları "virüslere karşı savunmasız ve garanti geçersiz" diyor.

Çıkmıyor öyle bir şey dümdüz açılıyor Samsung yazısı var öncesinde Samsung Galaxy Core Prime powered by Android falan yazıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-03-25-22-37-22.png
    Screenshot_2022-03-25-22-37-22.png
    62,8 KB · Görüntüleme: 60
Evet bl kilitlenmiş.

Hocam bir açık diyorsunu bir kapalı evet dediniz ben boot loader kilşdş kapalıdan bahsediyordum siz bl kilitlenmiş dediniz şimdi kafam iyice karıştı.

"OEM kilidini aç" demek hocam O, Türkçe yapın telefonu.

OEM kilidini aç ayarı kapalı ise OEM kilidi açıkmı oluyor kapalımı hocam root atmak içinkilidin kapalı olması gerkli değil mi açık olsa OEM kilidini kapat olmaz mı o.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı