TurboxFanClub
Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Sistemime 2-3 hafta önce format attım ve attıktan sonra böyle bir dosya ile karşılaştım. Diskim de yer yok, sizce silmeli miyim? Yoksa kalmalı mı?
Arkadaşlar merhaba. Sistemime 2-3 hafta önce format attım ve attıktan sonra böyle bir dosya ile karşılaştım. Diskim de yer yok, sizce silmeli miyim? Yoksa kalmalı mı?
Eki Görüntüle 2283823
Kişisel dosyaları sakla seçeneğini seçip ilerledim hocam.Siz eski sistem dosyalarını silmeden format atmışsınız buna format denmez hocam sağlıklı bir format için kurulum ekranında diski silip öyle ilerlemeniz lazımdı.
Kişisel dosyaları sakla seçeneğini seçip ilerledim hocam.
Evet sıfırlamışım hocam o zaman. Bu dosyayı sileyim mi?Sıfırlamışsınız hocam aslında siz format dediğimiz olay USB belleğe Windows 10-11 yazdırıp USB bellek ile diskleri temizlemek oluyor.
Evet sıfırlamışım hocam o zaman. Bu dosyayı sileyim mi?
"Bir tık" büyük gibi geldi. Silebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba. Sistemime 2-3 hafta önce format attım ve attıktan sonra böyle bir dosya ile karşılaştım. Diskim de yer yok, sizce silmeli miyim? Yoksa kalmalı mı?
Eki Görüntüle 2283823
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.