Önemli Bilgilendirme: R9 285 Yeni Mimari Değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sayın Recep Baltaş,
Sizden bir "Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net!" okuru olarak üslubunuzu okurlara karşı düzeltmenizi rica ederim. Bu yaptığınız saygısızlıktır üyelere karşı. Bilginizin üstüne her şeyi ekleyebilirsiniz ama saygınız olmadıktan sonra yazdıklarınız kendi kendinize yazmanız anlamına gelir. Sizin her üslubunuzu seven birileri olabilir fakat bazı üyelere 'Sen' diye hitap etmeye ve onları aşağılayıcı bir cümle kurmanıza hiçbir hakkınız olmadığını belirtmek isterim. İnsanlar hata yapabilir ama saygınızı her zaman korumak zorundasınız. Hele ki onlar size saygılı bir tutumla yaklaşıyorken. Burada profesyonel bir şekilde iş yapıyorsunuz. Onun devamını getirmeye bakmalısınız. Her şey para değildir Recep bey. Sırf sizi eleştiren bir yazı yazdığım için ceza verirseniz bu okurunuza, size bu hareketlerle asla büyüyemeyecek şirketinizde başarılar dilerim.
Technopat Okuru berk256

Katılıyorum berk kardeşim. Ayrıca 1 YIL ban (uzaklaştırma yazmadım ya ben de ban yerim şimdi (!)) atmışlar konuyu yazan arkadaşa. Buranın amacını anlamış değilim. Bilmeyenler vur k*ç'ına mı? Bilgilendirmek ayrı, o bilgiyi sanki bir tokat gibi adamın yüzüne çalıp cezalandırmak ayrı şey! Şahsen bu forumda 1 konu açmak gibi bir yanlışta bulundum. Ne bir yardım ne bir bilgilendirme. Şahsen böyle binlerce kişinin olduğu bir forumdan değilde topu topu 600 kişi olduğumuz DB'dan daha çok verim ve keyif aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yine aynı mantık hatasını yapıyorsun. GT 750 Ti Maxwell idi. Aynı mimari GTX 900 serisinde de kullanıldı. İşte. İki cümlede savının ne kadar saçma olduğu ortaya çıktı. İlk konudaki bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaştan hiçbir farkın yok. 1 yıl ban!

Kontrol ettim, üslubumda bir sorun yok. Arkadaş YouTube kanalında yorum yaptı ve Ali sorusunu cevapladı. Okumamış halen daha gelmiş burada aynı saçmalıkları tekrar ediyor.

Profesyonel bir iş yapıyoruz ve bu profesyonel işi kimsenin baltalamaya hakkı yok. Olayın para ile de ilgisi yok. Asla büyümeyecek dediğiniz Technopat her yıl üç haneli büyüme oranına sahip. Size de 1 yıl ban.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…