Önerdiğiniz epik manga tarzı siteler

Kastettiğiniz şey manhwa oluyor. Öteki türlü renki manga pek bulabileceğiniz bir şey değil. Biraz bilgilendirme yapayım bununla ilgili.

Renkli mangaların çoğu fan yapımı oluyor. Official olarak renkli yapılan manga çok az. Manganın renkli olması iyi olduğu anlamına gelmez. Buna okumak istediğiniz manganın adını yazıp colored or bw yazarak bakabilirsiniz. Misal Jojonun ilk 7 partı baştan sona renklendirilmiş durumda ama Arakinin çizimlerinin kalitesi siyah beyazda çok daha kendini belli ediyor. Yine de jojoda tercih size kalmış, lakin misal bleache gelince iş değişir Evet bleachin mangası baştan sona renklendirilmiş durumda. Lakin bleachi renkli okumanızı kimse tavsiye etmez.

Bir diğer husus ise az biraz İngilizceniz varsa mangaları Türkçe okumayın. Çoğu manga animenin bittiği yerden başlıyor sanki anime birebir uyarlanmış gibi, veya bazı mangalar 10 15 bölüm çevrilip bırakılıyor vs...
 
Kastettiğiniz şey manhwa oluyor. Öteki türlü renki manga pek bulabileceğiniz bir şey değil. Biraz bilgilendirme yapayım bununla ilgili.

Renkli mangaların çoğu fan yapımı oluyor. Official olarak renkli yapılan manga çok az. Manganın renkli olması iyi olduğu anlamına gelmez. Buna okumak istediğiniz manganın adını yazıp colored or bw yazarak bakabilirsiniz. Misal jojonun ilk 7 partı baştan sona renklendirilmiş durumda ama arakinin çizimlerinin kalitesi siyah beyazda çok daha kendini belli ediyor. Yine de jojoda tercih size kalmış, lakin misal bleache gelince iş değişir evet bleachin mangası baştan sona renklendirilmiş durumda. Lakin bleachi renkli okumanızı kimse tavsiye etmez.

Bir diğer husus ise az biraz ingilizceniz varsa mangaları Türkçe okumayın. Çoğu manga animenin bittiği yerden başlıyor sanki anime birebir uyarlanmış gibi, veya bazı mangalar 10 15 bölüm çevrilip bırakılıyor vs...

Sadece manhwa değil Çin mangası olan daha çok dövüş sanatlarıyla ilgili olan manhua da renkli oluyor.
 
Manga, manhwa, manhua, webtoon okumak için benim takip ettiğim siteler ;
Hepsi kendi serilerini yayınlıyorlar, çalıntı seri yok.
 
Manga okumak için aşağıdaki sitelere göz gezdirebilirsiniz.

https://www.ruyamanga.com/
Manga Oku TR & Türkçe Manga Oku - Webtoon Oku - Güncel İçerikler
https://hayalistic.com.tr/

 

Yeni konular

Geri
Yukarı