Ben hala devam edeceğine dair duyumlar almıştım. Yalnızca isimlerinin değişeceği gibi.. Kesin bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.Dershaneler kapanmıyor muydu?
Çoğu dershane özel okul yapıyordu Bursa'da. Diğerleri de etüt merkezi yapıyor bildiğim kadarıyla.Ben hala devam edeceğine dair duyumlar almıştım. Yalnızca isimlerinin değişeceği gibi.. Kesin bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.
Ben lisedeyken dershaneye çok gittim ve şuana kadar bir faydasını da göremedim Türkiye deki eğitim sistemi değişmediği sürece dershanelerin pekte bir faydası olmaz..Merhaba arkadaşlar. Bu yıl teog sınavına gireceğim. Memnun kaldığınız, eğitimini beğendiğiniz dershane ve dershaneleri önerebilir misiniz? Teşekkür ederim.
İleride keşke demek istemiyorum.. Haklı olabilirsiniz.Ben lisedeyken dershaneye çok gittim ve şuana kadar bir faydasını da göremedim Türkiye deki eğitim sistemi değişmediği sürece dershanelerin pekte bir faydası olmaz..
Siz bilirsiniz sizin tercihiniz.İleride keşke demek istemiyorum.. Haklı olabilirsiniz.
Çevremde neredeyse tüm dershanelerin olduğunu söyleyebilirim.Çevrenizdeki dershaneler hangileri ise onları belirtin. Ayrıca daha önceden o dershanelere gidenlere de danışın. MEB ücretsiz olarak TEOG kursu vermekte. Fakat kısıtlı imkanlarla verimliliği tartışılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.