Öneri: Bilim başlığına açılan konulara dini mesajlar/ayetler atmak yasaklansın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ne yapsınlar? Bilim kurulunda ki bir bilim insanı bile "Allah Corona virüsü nüfusu eşitlemek için gönderdi.' diyor. Bence fazla bir şey beklemeyin.

Kanıtsız davaya bakılmaz. Önüme tanrı kendisinin bir kanıtını koysun, İslam'ın bir kanıtını koysun; mucizesini göstersin niye inanmayayım.
Allah senin için gökten melek mi indirecek yani?

Boş yorum. İlk başta size hak vermiştim güzel temsil ediyor diye de elinize yüzünüze batırdınız bu tür konulara hazırlıklı gelinmeli ki sonra - gibi kalmayın

Kanıtsız davaya bakılmaz. Önüme tanrı kendisinin bir kanıtını koysun, İslam'ın bir kanıtını koysun; mucizesini göstersin niye inanmayayım.

Koydu, hem de o mucize o kadar yakın ki. Camdan dışarı bakarsan bile anlayabileceğin bir mucize. Fakat siz anlamak istemiyorsunuz, saygı duyarım.

Koydu, hem de o mucize o kadar yakın ki. Camdan dışarı bakarsan bile anlayabileceğin bir mucize. Fakat siz anlamak istemiyorsunuz, saygı duyarım.
Hocam o dediğiniz size göre mucize çoğu kişi için mucize Ay'ın yarılması asanın yılana dönüşmesi falan.

Sana koca kitabı burda anlatayım mı az araştırsaydın zaten bu soruyu sormazdın
Kitabı toplamda 2 kere okudum. 1 tane bile kanıt yok.
Tabii, tabii. İslam dünyasının 11. yy ile 14. yy arasındaki mükemmelliğini reddetmek mantığa aykırıdır. Keşke hep öyle kalsaydı. Kimse dini yüzünden aptal veya beyinsiz ilan edilmez, edilmemeli.
Bana evrimi kanıtla o zaman hadi buyur.
Günümüz biliminde geçen şeyler önceki yüzyıllarda dini kaynaklarda geçmektedir.
Böyle bir şeye rastlamadım.
Müslüman kibri olarak belirttiğiniz itham etik olarak benim üslubuma uymuyor
Hocam orada o arkadaşa dedim. İslam alimlerinden çaldığını iddia ettiği için. Yanlış anlaşıldıysa yani tüm müslümanlara demişim gibi kusura bakmayın.
onu tartışma konusu ama siz bu konunun dini olarak tartışılmasını istemiyorsunuz
Bilim ve felsefe konusunda din istemiyorum.
Ayrıca kendi doğrularınıza uymayan bir şey olduğunda üslubunuzu bozup insanları küçümsüyor ve aşağılıyorsunuz
Benim değil, bilimsel doğrulara uymayanları hoş karşılamam. Ama üslubumu mümkün olduğunca korurum. Yine dediğim gibi, sinirlenip kendime hakim olamadıysam özür dilerim.
İnsanların fikirlerine saygılı olmayı öğrenememişsiniz. Önerim tartışma konularına saygılı olmayı öğrenmedikçe katılmamanız
Defalarca dedim, bilimi reddetmiyorsa ve dinini bana dayatmıyorsa isterse ineğe tapsın.

Bilimsel diyorum yalnız.
Bilimde bile her şey kanıtlanmış değil. Hatta büyük bir çoğunluk teori seviyesinde. Sen daha neyin kanıtını istiyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…