Öneri Havit Fuxi H7 vs Havit H2039bg

Arkadaşım Fuxi H7 almıştı yarım saat önce DC üzerinden konuştuğumuzda kablosuz mikrofonda boğuk bir ses vardı ama kablo ile bağladığında gayet kaliteli idi hangisini alsam diye düşünüyorum halen.
Bu olay Fuxi H3'de çok daha fazla var. Genel olarak kablosuz olan her kulaklık kablosuz versiyonda kablolu versiyona göre çok kötü bir mikrofon performansı veriyor. Birkaç tane istisna var bu konuda; Corsair HS80, yeni çıkan Asus ROG Pelta gibi. Bir bunlarda böyle bir sorun yok. Onun haricinde çoğu pahalı kulaklıkta bile bu sorun var. H7'de ise H3'e göre bu sorunu bir tık daha düzeltmişler incelemelerde dinlediğim kadarıyla.

Fuxi H3'de devasa bir fark vardı. Reklam gibi algılanmayacaksa kendi videolarımdan örnek vereyim:

Bu kablosuz bir şekilde kayıt aldığım videom:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da kablolu bir şekilde kayıt aldığım videom:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kablosuz şekilde kötü bir performansı varken kablolu şekilde fiyatının çok üstünde bir mikrofon performansı var. Fuxi H7'de ise bu derece bir fark yok inceleme videolarında gördüğüm/dinlediğim kadarıyla.

yerine ne aldınız hocam şu an kulaklık bakıyorum ama çok kararsız kaldım ne alsam diye
Ben de Fuxi H7 almıştım fakat dip ses sorunu yüzünden iade ettim. Şuan da güncel olarak Fuxi H3 kullanmaya devam ediyorum. Herhangi bir sorunum yok şuana kadar, yaklaşık 4-5 aydır da kullanıyorum. Bütçenizi, kulaklıktan beklentilerinizi(kablolu, kablosuz vs.) söyleyin öneri yapayım.

Ben de Fuxi H7 almıştım fakat dip ses sorunu yüzünden iade ettim. Şuan da güncel olarak Fuxi H3 kullanmaya devam ediyorum. Herhangi bir sorunum yok şuana kadar, yaklaşık 4-5 aydır da kullanıyorum. Bütçenizi, kulaklıktan beklentilerinizi(kablolu, kablosuz vs.) söyleyin öneri yapayım.
Hocam teşekkürler bütçem 4 bin lira kablosuz olursa süper olur beklentilerim mikrofonun iyi olması valo fortnite ve hikayeli oyunlar oynuyorum müzik çok dinliyorum buralarda iyi performans vermesi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı