[Öneri] Technopat Haftalık Skype Buluşması

  • Konuyu başlatan Boğaçhan Ülker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 4B

Haftasonları Skype Yapalım Mı?

  • Evet yapalım.

    Oy: 17 63,0%
  • Hayır yapmayalım.

    Oy: 10 37,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    27
"Recep'e sor."a dönmesi veya teknik problem çözmeceye dönmesi ihtimali fazla. Bunun yerine soruları Vine'da sorsunlar, Recep oradan cevaplasın, böyle komiklikler şakalar olur hem uluslararası camiada ünlü olur, interpol top 10'e girer.

Geyik yapablime kapasitesiyle kesişim kümeleri daha oluşmamıştır insanlar arasında, oluşması için daha çok konuşmak etmek gerekiyor forumda. Küçük gruplarla denenebilir, herkesin işi gücü yaşı farklı. Yoksa direkt haydi hurra'ya olması pek iyi fikir değil.
 
Küçük büyük ayırt etmeye gerek yok bence. Böyle bir şey güzel olabilir.

Mesela Sercan'ın sesini duymak isterdim :D
 
Ben ise ses çıkarabileceğime emin degilim. Ama mutlaka dinleyici olurum.

- - - Güncellendi - - -

Eee ne zaman olacak?
 
Güzel bir fikir aslında. Ama muhabbet amaçlı olması lazım. Yoksa bilgisayarlar ilgili soru sorulmaya ya da tavsiye istenilmeye çalışılan bir sohbet olursa faydalı olmaz. Sorular forumda sorulmalı :) Sevgi ve saygı çerçevesinde gerçekleşirse konuşmalar forum üyelerinin kaynaşması için faydalı olur. Dozajı iyi ayarlamak lazım.
 
Yarın olursa iyi olur. Akşam 6-7 gibi mesela. Bilgisayarla ilgili muhabbet illa ki olacaktır ama bunu seri bir şekilde soru - cevap haline getirmezsek sıkıntı olmaz. Sonuçta herkes bir teknoloji forumunda ve teknoloji konuşulmadan olmaz.
 
Mesela hayır oyu verenler katılmasa? Okullarla ilgili ortamlarla ilgili konuşabiliriz. Basketbol, futbol... Çok konu var. Konu konuyu açar zaten, biz bi yerden başlarız devamı kendiliğinden gelir.
 
Öncelikle olumlu geri dönüşler için teşekkürler. Skype'lar gayet muhabbet tadında geçecek. Yeri gelecek birimiz derdini anlatıcak yeri gelicek teknoloji konuşacağız yeri gelecek oyun oynayacağız. Bir çekirdek kitle yaratırsak gerisi gelir diye düşünüyorum. Pek sorulara yer verileceğini de düşünmüyorum. İsterseniz bu gece başlayabiliriz. Ya da gelecek olan arkadaşlar ile beraber bir tarih saat belirleyelim. Ve bunu bir forum klasiği haline getirelim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı