Rehber Önerilen AV yazılımları

En mantıklısı olur hocam.

2015 yılına kadar Kaspersky ve sonrası Bitdefender Internet Security kullanıyorum, memnunum. Windows Defender işinizi görebilir fakat bilgisayarınızı sizden başkası da kullanıyorsa lisanslı ürün kullanmakta fayda var.

Crypter'dan geçirdiğim BackDoor Trojanına temiz sonucu veren antivirüsler
Şu ana kadar yaptığım taramalarda eset hiç gözüme takılmadı. Eset (bana göre) hepsinden daha iyidir.

Bu yüzden crypter'dan geçirdiğim diye belirttim. Runtime'da da aynı etkiyi gösterecek. Bu sonuçlar VirusTotal gibi yüzeysel taramalar değildir.
Denemeden bilemezsin aynı etkiyi gösterip göstermediğini. AV bypass'da çok farklı mevzular vardır. Tespitten geçti mi, runtime aşaması nasıl, başarılı bir şekilde çalışıyor mu?

Bunların hepsini kontrol edip döner misin? Çünkü ben de merak ediyorum sonuçları. Sadece crypter runtime aşamasından geçmesi için yeterli değildir.

Tebrik ederim güzel rehber ancak ComboFix' in olmaması beni biraz üzdü.
O Anti-Virüs değil hem agresif bir yazılım. Sistem dosyalarına zarar verebiliyor.

@24099 hocamım dediği gibi F-Secure, Sophos ve Dr.Web' de iyi yazılımlar onlar da olabilirmiş.

Antlatım dili güzel, yazılımlar da güzel. Beğendim.

Tam gerçek sonuç için sanal bilgisayarda denemem lazım, geçen hafta diskte yer açmak için bütün Windows sürümlerini sildim. Sadece Linux kaldı.

Webroot da olabilir listede. Bir ara 6 aylık lisansını bedava almıştım kampanyadan. Çok hafif, sistemi yormayan bir anti-virüs.

İyi bir sisteminiz yoksa Bitdefender'a bulaşmayın. Başarılıdır fakat çok da ağırdır kendisi.

Bir sorum olacak sizce McAffee nasıl bir AV? Sürekli bir yerlerde hediye olarak dağıtılıyor kullanılmaya değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…