Öneriyor musunuz Windows 11'i artık?

Kullanıma etki bir sorunu yok. Windows 10'un 11'e göre daha hızlı tepki verdiğini düşünüyorum.

Genel anlamda güzel, önerebilirim. Cihazımı Windows 11'e tamamen uyumlu hale getirdiğim için stabilite sorunu yaşamadım.

Windows 11 le birlikte eski işletim sistemleri tarihe kazınıyor neden mi? Windows 11'e geçmek isteyen kullanıcılar yeni bilgisayarlar almaya başlayacak ve bu sayede milyarlarca dolar havada uçuşucak.

Peki bulunan hataları var mı tabi ki de var mesela benim bulduğum hata bilgisayarı ilk açtığında şifre ekranı geldiğinde Wi-Fi'ya basarsanız Windows 10 desenli bir kılavuz açılıyor ayrıyettende Windows 11'i kullandığım zaman beğenmiştim ama çoklu performans hataları ve birçok yazılımsal hata yüzünden Windows 10'a geri dönmüştüm.

Bilgisayarı ilk açtığında şifre ekranı geldiğinde Wi-Fi'ya basarsanız Windows 10 desenli bir kılavuz açılıyor.
Bunun güzel, topluluk tarafından tanınmış bir adı vardır ama tükürükle yapıştırmak diyorum ben.
Yeni bir şey getirildiğinde eskisini kaldırmayıp üzerine yapıştırıyor Microsoft. Birçok yerde görmeniz mümkün.
Oturup güzel bir planlama yapıp eskileri kaldırıp yenisini yapsalar çok güzel olur ama tahminimce 2-3 yıl hiçbir şey sunmamaları anlamına geliyor. Doğal olarak yapmıyorlar.

Tecrübesi olan geçebilir. Olmayan için Sun Valley 2 beklenmeli.

Tecrübe derken,

Sabır, sakinlik bunları kast ettiniz herhalde.

Hala mavi ekran vs alıyorsa vay haline. Dünyanın yarısının kullandığı işlemcilere desteğini kesti bu kadar daralttığı ortamda hala bu kadar sorun pes dedirtiyor.
Windows 10 ilk çıktığında bile ben bu kadar sorun yaşamadım en azından Direct X çökmeleri veya mavi ekran almamıştım.

yanlış anlaşılmasın w11 yüklemedim bile duyduğum sorunlar beni fazlasıyla korkuttu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…