Önermeler TYT'de var mı?

s7üü

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bugün TYT denemesine girdim ve deneme tamamen önermeler üstüneydi. P ve Q falan vardı ve ben bunları TYT de hiç görmedim. YouTube olsun okul olsun hiç görmedim. Bu konu TYT de mi var? Yoksa ben mi görmedim

Arkadaşlar ben bugün TYT denemesine girdim ve deneme tamamen önermeler üstüneydi. P ve Q falan vardı ve ben bunları TYT de hiç görmedim. YouTube olsun okul olsun hiç görmedim. Bu konu TYT de mi var? Yoksa ben mi görmedim
Evet matematikte genelde ilk 20 soru arasında 1 adet bulunur.

Arkadaşlar ben bugün TYT denemesine girdim ve deneme tamamen önermeler üstüneydi. P ve Q falan vardı ve ben bunları TYT de hiç görmedim. YouTube olsun okul olsun hiç görmedim. Bu konu TYT de mi var? Yoksa ben mi görmedim.

Hocam mutlaka görmüşsünüzdür ama hatırlamıyorsunuzdur.
TYT matematikte 1 2 soru çıkıyor.

Arkadaşlar ben bugün TYT denemesine girdim ve deneme tamamen önermeler üstüneydi. P ve Q falan vardı ve ben bunları TYT de hiç görmedim. YouTube olsun okul olsun hiç görmedim. Bu konu TYT de mi var? Yoksa ben mi görmedim.

Bazı denemelerde var da de morgan falan çıkmıyor. Yüzeysel sembolleri biliyor musun tarzında soruyorlar.

Var ve aşırı kolaydır. Bilmen gereken 3 şey var sadece: V toplama işareti gibi, Ters V (^) çarpma işareti var.
Bir de ise => var, oda 1 0 0 oluyor aşırı basit. 10 dakikalık konudur. Yanlışım olabilir kendin araştır, beleş netti benim zamanımda.

Hiç kolay görünmüyor soruları 🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı