Telefon önerisi

Ama S8+ çözünürlüğü 1440*2960 A56'nın 1080*2340 nasıl daha iyi oluyor ki S8+dan
O çözünürlük farkını gözün algılayamaz o küçük ekrandan zaten.

İkinci el s24fe veya sıfır a56.

Benim şu an kullandığım S8+ telefonum var. Telefonu elimden düşürmediğim zaman şarjı ortalama 3 saat gidiyor. Bana şarjı iyi giden ve S8+ yakın özellikli Samsung telefon öneririr misiniz?
Şarjı iyi giden samsung diye birşey yok yalnız, yinede tabiki 3 saat değil minimum 6-7 saat ekran süresi verir yeni samsunglar orası ayrı.

Son düzenleme:
O çözünürlük farkını gözün algılayamaz o küçük ekrandan zaten.

İkinci el S24FE veya sıfır a56.

Şarjı iyi giden Samsung diye bir şey yok yalnız, yine de tabii ki 3 saat değil minimum 6-7 saat ekran süresi verir yeni Samsung'lar orası ayrı.

S8+ her şeyi kısınca 5 saati bile gördüm o zmaan bunda 11 saati görürürm herhalde ve arada kullandığım zamanlarda S8+ 3 4 gün gidiyor şarjı

Ama S8+ çözünürlüğü 1440*2960 A56'nın 1080*2340 nasıl daha iyi oluyor ki S8+dan

Ama o cözürlüktur eski telefonlarda GHz ve cözürlükler yüksek oluyor diye biliyorum. Bilmiyorsam yaniliyorum ama alacağinız şey kasma donma yaşatmaz ve 120 Hz diye biliyorum.

S8+ her şeyi kısınca 5 saati bile gördüm o zmaan bunda 11 saati görürürm herhalde ve arada kullandığım zamanlarda S8+ 3 4 gün gidiyor şarjı.

Hem hızlı kasma donma asla yaşatmaz.

S8+ her şeyi kısınca 5 saati bile gördüm o zmaan bunda 11 saati görürürm herhalde ve arada kullandığım zamanlarda S8+ 3 4 gün gidiyor şarjı.

İşlemci de güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı