Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum ama yapamayacağım bana göre değilmiş. O yüzden 2 yıllık tıbbi görüntüleme teknikleri yazmayı düşünüyorum aynı üniversitede. Şu an KYK kredisi alıyorum o kredi kesilmesin diye sınava kadar kaydımı sildirmeyi düşünmüyorum ama okula da gitmeyeceğim bu sorun teşkil eder mi kaydımı sildirirken falan. Sınava girdikten sonra kaydımı sildirebiliyor muyum ve yeni bölüme geçtiğim zaman KYK burs/krediye tekrar başvurabiliyor muyum?
Sınavdan sonra tercihlerinizi yapana kadar sildirmeniz iyi olur çünkü aynı üniversite olduğu için ve aynı düzey olduğu için kayıt yapmanız için önce diğerini sildirmeniz gerek. Tekrar da KYK'ya başvurursunuz, sorun olmaz.
Sınavdan sonra tercihlerinizi yapana kadar sildirmeniz iyi olur çünkü aynı üniversite olduğu için ve aynı düzey olduğu için kayıt yapmanız için önce diğerini sildirmeniz gerek. Tekrar da KYK'ya başvurursunuz, sorun olmaz.