ballisthenos Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 Blacksidemre dedi: 2027'de OBP tam puan olur. Kırılma sadece bir yıl geçerli. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, teşekkür ederim ayrıca önlisanstan lisans geçebilme imkanımız var mı? İlk önce 2 yıllık okumayı düşünüyorum sonrasında tekrar YKS girip hemşirelik kazanmak istiyorum. Bu mümkün mü acaba?
Blacksidemre dedi: 2027'de OBP tam puan olur. Kırılma sadece bir yıl geçerli. Genişletmek için tıkla... Peki hocam, teşekkür ederim ayrıca önlisanstan lisans geçebilme imkanımız var mı? İlk önce 2 yıllık okumayı düşünüyorum sonrasında tekrar YKS girip hemşirelik kazanmak istiyorum. Bu mümkün mü acaba?
Çözüm Blacksidemre 16 Nisan 2025 Evet, mümkün. 2 yıllık okurken tekrar YKS'ye girip hemşirelik kazanabilirsiniz.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.872 Makaleler 8 Çözümler 255 Yer İstanbul 16 Nisan 2025 #2 Evet, mümkün. 2 yıllık okurken tekrar YKS'ye girip hemşirelik kazanabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ballisthenos Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 Blacksidemre dedi: Evet, mümkün. 2 yıllık okurken tekrar YKS'ye girip hemşirelik kazanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam teşekkür Ederim iyi Sosyaller dilerim. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Evet, mümkün. 2 yıllık okurken tekrar YKS'ye girip hemşirelik kazanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam teşekkür Ederim iyi Sosyaller dilerim.