Önü açık İş önerisi

İmamic

Hectopat
Yer
düzce
Herkese merhaba. Şu an 10.sınıfdayım ve okulu bırakmayı düşünüyorum. Yıllardır başıma gelmeyen şey kalmadı nefret ediyorum. Çünkü gelecek görmüyorum.

Yazın açık liseye geçmeyi düşünüyorum. Ailem izin vermiyor illa da oku diyen tayfadanlar (babam memur ayın sonunu zor getiriyoruz). Açık liseye geçersem kendimi geliştirebileceğim önü açık, ileride kendi dükkanımı vb. açabileceğim çırak olmalık iş arıyorum. Öneriniz nelerdir?

(Olmadı açık liseye geçip evden derslere çalışır liseyi öyle bitiririm.)

Şu anda yazılım işi en güncel ve dayanakları olan işlerden birisi. Fakat benim görüşüm bir tuning dükkanında çırak olabilirsin veya bir motor ustasının yanında vs. gerçekten söylüyorum dalga geçmiyorum artık sanayilerde vs çırak kalmadı eğer öğrenip usta olabilirsen çok güzel kazançlara ulaşabilirsin.

Hiçbir isin önü acıgı yok bende 10 sınıfta acıktan okumaya başladım ve 1 yıldır ticaret yapıyorum ve yavastan isimiz sonu geliyor. Sizlere önerim yazılım, editör, Photoshop falan odaklanıp kendinizi gelistirmek.

Önce oku. Gelecek hayallerini okurken yap. Benden sana abi tavsiyesi.

Hocam lise illa bitecek ama ben 2 yıl daha örgüne gidersem, pek hayırlı şeylerin olacağını düşünmüyorum.

Hiçbir isin önü acıgı yok bende 10 sınıfta acıktan okumaya başladım ve 1 yıldır ticaret yapıyorum ve yavastan isimiz sonu geliyor. Sizlere önerim yazılım, editör, Photoshop falan odaklanıp kendinizi gelistirmek.

Hangi işdesiniz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı