Önü camlı kasadan mesh kasaya geçmeye değer mi?

Chishiya

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Yavaş yavaş bilgisayar parçalarımı güncelliyorum.
Hazır yeni PSU sipariş etmişken Sharkoon TG5 kasamı da değiştirmeli miyim sizce?
Hava akışının iyi olduğunu düşünmüyorum ayrıca Sıvı soğutucum üst tarafa tam sığmadı yani bir vida tarafı oturmuşken diğeri denk gelmedi(anakartın bloğu engelliyor)
Ben de kablo klipsi ile tutturdum oturdu. Fakat sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Corsair 4000D airflow bu kasa işimi görür mü?

Merhaba dostlar. Yavaş yavaş bilgisayar parçalarımı güncelliyorum.
Hazır yeni PSU sipariş etmişken Sharkoon TG5 kasamı da değiştirmeli miyim sizce?
Hava akışının iyi olduğunu düşünmüyorum ayrıca Sıvı soğutucum üst tarafa tam sığmadı yani bir vida tarafı oturmuşken diğeri denk gelmedi(anakartın bloğu engelliyor)
Ben de kablo klipsi ile tutturdum oturdu. Fakat sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Corsair 4000D airflow bu kasa işimi görür mü?

Eğer bütçeniz varsa geçmelisiniz ama butceni zorlamaya gerek yok kasa size çok bir sıkıntı çıkarmıyorsa o fiyata güzel bir klavye kulaklık alınabilir.

Ekran kartı ve işlemci sıcaklığı 70-75 dereceleri görüyorsa geçebilirsin.
Ekran kartım 61 dereceyi geçmiyor. İşlemcim warzone 2'de 58-75 arası gidip geliyor

Corsair kasaya maksimum 2 fan takılıyorsa geçmeye değmez bence. Mevcut kasanın ön camını söküp fan filtresi takabilirsiniz.
3+1 ama içine 2 adet koymuşlar :D Hocam nasıl yapabilirim bilgilendirebilir misiniz.Uygun fan filtresi nerede bulabilirim

Eğer bütçeniz varsa geçmelisiniz ama butceni zorlamaya gerek yok kasa size çok bir sıkıntı çıkarmıyorsa o fiyata güzel bir klavye kulaklık alınabilir.
Çok bir sıkıntım yok ama kararsız kaldım. Klavye ve kulaklığım var hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı